HOROSKOP

Kakšen soprog za levinjo in kakšen za bikico

Objavljeno: 20.01.2016 16:00Posodobljeno: 20.01.2016 16:00

Levinje ne prenašajo povprečnih moških, bikice imajo močan libido, dvojčice pa potrebujejo zgovornega moža.

  • Fotografija je simbolična.

Značaji astroloških znakov velikokrat opredeljujejo tudi, kakšen partner bi komu ustrezal. Če si torej še niste našli sorodne duše, si poglejte mali astrovodič.

Ovnica

Pri ženskah tega znaka so koketiranje in ljubezenske igrice obvezna sestavina odnosa. One bi vedno takoj prešle na stvar in se prepustile strastnemu uživanju v dvoje. Pri njih je ljubezen tesno povezana s telesno komponento in so nenasitne ljubimke. Prav to seveda pričakujejo od partnerja, ki pa se mora ponašati tudi z zvrhano mero sočutja in razumevanja.

Bikica

Osnovni element pripadnic tega znaka je zemlja, kar jih usmerja v hedonizem in uživanje v materialnih in telesnih užitkih. Skrivnost osvajanja bikice je v ugajanju njenim senzualnim čutilom, predvsem v okusnih večerjah, finih vinih in luksuznih darilih. Idealen zmenek za njo je intimna romantična večerja v bogati restavraciji in nežno glasbo. Takšni prijemi jo bodo zagotovo osvojili. Seveda pa potem, ko je osvojena, nanje ne gre pozabiti.

Dvojčica

Najboljši način za pritegnitev pozornosti žensk, rojenih v tem znaku je pogovor, v katerem boste pokazali izvirnost in odločnost, pri tem pa jim morate nameniti potrebno pozornost. Ker so zelo radovedne, bodite pripravljeni na poplavo vprašanj. Tudi takšnih, ki bi vas lahko spravile v zadrego. Pavšalni pogovori, zaprti posamezniki in pritajena čustva niso nekaj, kar bi zanimalo ženske iz tega znamenja. Raje ji pokažite, da ste spontani in vedno pripravljeni na nova doživetja. Tedaj vam bo zagotovo dala priložnost za ljubezen.

 

Rakica

Rakice se najpogosteje v razmerje spustijo z nekom, ki ga poznajo že daljši čas in so z njim najprej osnovale prijateljski odnos. Njihova čustva so zelo močna, in če so v ljubezni srečne in izpopolnjene, postanejo partnerice, ki si bi jih želel vsakdo. Idealni zmenek za njo je vse, kar je romantično, pa naj bo kino ali večerja v dragi restavraciji, kjer ji boste na uho šepetali nežne besede.

Levinja

Levinja v razmerju pričakuje ogromno pozornosti in ljubezni. Ona se vam bo povsem posvetila, nedvomno pa se morate tudi vi povsem posvetiti njej. Levinja je zelo dinamična in živahna, in če jo želite navdušiti, jo vozite na posebne večerje, kupite vstopnice za koncert z najboljšim mestom ali jo peljite nekam, kjer še nikoli ni bila. In vedno znova pohvalite njene obleke, pričesko, ličila …

Devica

Znane so po svojem perfekcionizmu in od partnerja pričakujejo, da bo izpolnil vse njihove želje. Predanost, poslovne ambicije, praktičnost in humor so lastnosti, ki devico zagotovo prepričajo. Devica o resni zvezi ne razmišlja, če ne izpolnjujete njenih standardov in če ji ne dokažete, da bi skupaj lahko delovala. Najbolj ceni drobne geste, s katerimi pokažete, da razmišljate o njenih občutkih in tudi o težavah.

Tehtnica

Šarmantne in odprte tehtnice so v moških očeh ene najprivlačnejših partneric. Imajo prirojeno sposobnost osvajanja, kljub temu pa pazljivo izbirajo partnerja. Dolgo so lahko samske, saj ne prenesejo polovične ljubezni. V ljubezenskem odnosu dajo prav toliko, kot od partnerja prejmejo, če pa začutijo, da njihovo ljubezen izkorišča, postanejo zelo zajedljive in ironične. Darovom namenjajo veliko pozornost. Cenijo tako izvirnost kot tudi luksuz.

Škorpijonka

V tem znaku rojene ženske so ene od najbolj zapletenih v vsem zodiaku. So inteligentne, strastne, posesivne in včasih maščevalne. Njihova čustva gredo vedno v ekstreme: ljubijo in sovražijo z vsem srcem. V razmerju se povsem predajo, to pa pričakujejo tudi od partnerja. Romantična izkušnja je zagotovo takšna, ki je ne boste nikoli pozabili, če pa jo boste razočarali in se razšli, od nje ne pričakujte prijateljstva.

Strelka

Dinamična in aktivna pripadnica tega znaka je pravi zalogaj za vse, ki jo želijo osvojiti. Pri izbiri partnerja je zanjo izjemno pomemben zunanji videz, zato delujejo malce površno, najlažje pa boste strelko osvojili z ljubezenskimi igricami približevanja in oddaljevanja. A nikar ne pretiravajte, da ne bi pomislila, da ni več zanimiva, saj bo v tem primeru kmalu poiskala drugo zanimivost. Tudi ko jo osvojite, pa ne pozabite ohranjati dinamike. Prav ta je za srečno zvezo s strelko prvi pogoj.

Kozoroginja

Odlikuje jo izredna sposobnost ocenjevanja ljudi, od partnerja pa pričakuje lastnosti, ki bodo dopolnjevale njene. Najlažje jo je navdušiti s svojimi dosežki in pametnimi ugotovitvami. Kozoroginja se pusti zapeljevati počasi in ne skače iz razmerja v razmerje. Ljubezen je zanjo resna stvar in včasih potrebuje veliko časa, da se partnerju odpre. Potrpežljivost je torej lastnost, ki osvajalcu, pa tudi resnemu partnerju kozoroginje nadvse koristi.

Vodnarka

Zanimajo jo kultura, potovanja, družbene težave in znanost. Zlahka pa se bo ohladila, če boste opazovali druge ženske ali z njo zbijali neslane šale. Je zelo kulturna in ne želi izgubljati časa z nekom, ki ni na njenem nivoju. Izogibajte se kontroverznih tem, vse dokler je ne spoznate bolje, da ne bi že na samem začetku zapravili vse svoje možnosti.

Ribi

Ribice iščejo intenzivno in čustveno izpopolnjeno ljubezen. Če bi jo radi navdušili, igrajte na njeno čustveno plat. Dobra darila zanjo so pesniške knjige. Osvojili jo boste tudi z ljubezenskimi filmi in z večerjo ob svečami. Glede na to, da je zelo občutljiva, je odličen prijatelj in ljubimec. Potrebuje pa podporo in ne bo ji všeč, če boste do nje preveč hladni in zadržani. Ne na začetku niti v resnejši zvezi ali celo zakonu.

Povezane vsebine