HOROSKOP

Kaj vam drugi najbolj zamerijo

Objavljeno: 02.03.2016 15:00Posodobljeno: 02.03.2016 15:00

Bik je preveč molčeč, kozorog rad pametuje, rak je zamerljiv.

  • Fotografija je simbolična.

Dejstvo je, da ima vsakdo svoje napake. Prav tako je dejstvo tudi, da se svojih največkrat nihče ne zaveda. Prav zato si poglejte, kaj vam najbolj zamerijo drugi.

Oven

Imate ogromno norih idej in energije za njihovo uresničevanje. A tudi drugi imajo morda dobre zamisli, zato bi bilo prav, da bi jim kdaj pustili do besede in jih samo poslušali. Morebiti boste slišali kaj koristnega.

Bik

Tiha trma. Začnite že govoriti in ne pričakujte od drugih, da bodo brali vaše misli. Z ljudmi se je treba preprosto pogovarjati. Molk in neizrečena pričakovanja vas ne bodo prinesli daleč, ampak bodo zgolj zapletli zadeve. Za vas in za vse, ki vas obkrožajo.

Dvojčka

Ko nekaj obljubite, se obljubo vsaj trudite tudi izpolniti. Res ste zelo zabavni in vsi so radi v vaši bližini, a včasih prizadenete druge s tem, da nanje preprosto pozabite, saj želite biti povsod prisotni, ne znate pa se organizirati.

Rak

Ljudje vas imajo radi in jim je mar za vaše občutke, a vam to včasih resnično ni jasno in jih zato stalno preverjate. V vsaki stvari iščete najprej nekaj slabega. Seveda to tudi najdete, zato morajo vsi okoli vas hoditi po prstih. Malo se sprostite.

Lev

To dejstvo bo za vas šok, a vendar: svet se ne vrti okoli vas. Ljudje včasih nekaj napravijo zato, ker so tako hoteli, in ne zato, da bi vam kaj dokazali. Ne, niso vsi proti vam in ni svetovna zarota, če imate slab dan. Bodite malce realnejši in vse bo lažje.

Devica

Preveč ste kritični. Tako do sebe kot tudi do drugih. Prav zato v ljudeh vzbujate komplekse. Malo se ustavite in pokažite drugim ljubezen, nežnost in ranljivost. Ne bojte se, nihče ne bo tega obrnil proti vam, boste pa vi zagotovo manj nervozni.

Tehtnica

Vsi cenijo vašo predanost in edinstveni, malce otročji pogled na svet. Prenehajte pa se truditi vsem ugajati in pokažite malce hrbtenice ter se naučite reči ne. Zaradi lastne neodločnosti ste namreč pogosto na robu moči in zato trpijo vaši najbližji.

Škorpijon

Drugim veliko dajete, od ljubezni do motivacije, strasti in smeha, a včasih je boljše, če se nehate obnašati nadzorniško. Ne morete vsega in vsakogar nadzorovati, saj s tem vse okoli sebe dušite in jim ne daste dihati.

Strelec

Lahko malce upočasnite? Vaša potreba po stalnem gibanju, načrtovanju in akciji je sicer sijajna, a včasih moteča. Zlasti ko v družbi nenadoma pripomnite, da se vam zelo mudi, in odidete, kot bi vas odnesel prepih. To je lahko neprijetno, včasih si ljudje res želijo, da bi ostali.

Kozorog

Niso vsi tako popolni kot vi (oziroma vsaj menite, da ste). Seveda nikoli ne kritizirate z besedami, dovolj zgovorni so vaši pogledi. Vsi vas cenijo zaradi načelnosti in doslednosti, toda lahko bi bili malce bolj spontani. Spontanost je v resnici zabavna.

Vodnar

Včasih se ozračje ohladi že tedaj, ko vi stopite v prostor. Od duhoviteža se hitro spremenite v premišljenega mučitelja, ki kaznuje z molkom, begom ali obratno psihologijo. Prav zato tisti, ki so vam res blizu, včasih resnično mislijo, da bi jih zlahka zapustili in pozabili, zato vam ne zaupajo tako, kot bi vam radi.

Ribe

Ste posebni, izvirni in vsi vas cenijo. Trudite se okoli ljudi v svojem življenju, a ti vas res kdaj tudi prizadenejo. Tedaj se potegnete vase in molčite ter s tem kaznujete vse okoli sebe. Boljše za vse bi bilo, če bi tudi sami tedaj, ko ste jezni in užaljeni, povedali, kaj si v resnici mislite. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije