HOROSKOP

12 astroloških znakov na plaži

Objavljeno: 09.08.2017 08:30Posodobljeno: 09.08.2017 08:30

Poglejte, komu je najlepše.

  • Fotografija je simbolična.

Lastnosti astroloških znakov pridejo do izraza tudi na plaži. Poglejmo, kako uživajo pod vročim soncem.

Oven

Oven nima potrpljenja za mirno poležavanje v senci. Do 10. ure že preplava do prvega otočka, se prijavi na turnir odbojke na plaži ter izdela načrt za večerno zabavo. Če je njegov obraz namrščen, se je v njegovi bližini najbrž namestila kakšna družina z dojenčkom, da ne sme več na glas poslušati glasbe.

Bik

Bika boste takoj prepoznali po količini stvari, ki jih ima ob sebi. Ko najde mesto v senci, najprej postavi še senčnik, razgrne brisačo, namesti hladilno torbo z veliko sadja in pijače, zaradi česar je v družbi zelo priljubljen. Rad poležava v senci, se občasno namoči v vodi in pogosto obišče stojnico s sendviči in slaščičarno, kjer imajo dober sladoled.

Dvojčka

Dvojčki so srce vsake zabave. Komaj čakajo, da na plaži spoznajo nove prijatelje. Klepetajo lahko o vsem, o bližnjih srečanjih z meduzo, o novem poletnem hitu ali o previsoki ceni pijač v bližnjem lokalu. Niti pet minut ne zdržijo na miru. Če vendarle ostanejo brez družbe, preverjajo novice na mobilniku, listajo časopis ali srebajo hladno pijačo.

Rak

On skrbi, da je vedno vse v najlepšem redu. Najprej pred soncem zaščiti otroke, jih namaže s kremo za sončenje, jim na glavo povezne klobučke, nato pa poskrbi še zase. Ko je vse pod kontrolo, se pretvarja, da bere knjigo, v resnici pa prisluškuje pogovorom drugih.

Lev

Obožuje občinstvo in se na plaži šopiri v novem modelu kopalk, s posebnimi modnimi dodatki, veliko torbo za na plažo, ogromnim slamnikom in z najnovejšim poletnim knjižnim hitom. Ženske rade odvržejo modrček, tudi moški pa brez zadrege obiščejo nudistično plažo.

Devica

Besede nepredvidljivost v njenem besednjaku ni. Tri tedne pred dopustom ima natančen načrt. Kje bodo počitnice, koliko oblačil vzeti s seboj, koliko sončne kreme imeti na zalogi, katera brisača bo najboljša ... Tudi na samem dopustu ničesar ne prepušča naključju, v morju lahko preživi dolge ure in bolj kot na polni plaži uživa na samotnih kotičkih obale.

Tehtnica

Vedno je urejena, torej tudi na morski obali. Ima popolne kopalke, najmodernejša sončna očala in natančno urejeno pričesko, zaradi katere je vstala pol ure pred drugimi. Najhujša stvar, ki se ji lahko zgodi? Zapuščena plaža, kjer ni nikogar, ki bi vse to lahko videl in občudoval.

Škorpijon

Če je na počitnicah z boljšo polovico, bo nedvomno razmišljal o seksu na plaži. Samski bodo že prvi dan vrgli mrežo, v katero bi se ujela primerna žrtev za poletno romanco. Kako prepoznati škorpijona? To je tisti, ki s kremo za sončenje v roki pri lepih neznankah poizveduje, ali jim lahko namaže hrbet.

Strelec

On skače s padalom, smuča na vodi, se vozi s pedalinom in nima veliko časa za poležavanje. Na soncu se zabava v največji vročini, saj si želi zagotoviti močno porjavelo kožo, svoje prijatelje pa nervira z norimi predlogi, kako čim dejavneje preživljati počitnice.

Kozorog

Kozorog ne more brez svojega prenosnega računalnika, saj tudi na dopustu ne pozabi povsem na delo. Odgovarja na elektronsko pošto in na spletu malce preverja, kaj je novega v svetu zabave. Najraje se zadržuje v hladni senci, ko odloži računalnik, pa bere knjige in posluša, o čem se pogovarjajo ljudje v bližini.

Vodnar

Kadar je na plaži z boljšo polovico, je vodnarjevo obnašanje, preprosto rečeno, zgledno. Tedaj čas preživlja ob plavanju, potapljanju in sončenju. Če je v družbi prijateljev, se obnaša, kot bi bil v nočnem klubu: glasen je in razigran. Lahko se zgodi, da ob kakšnem kozarčku preveč zaspi na soncu in se zvečer ubada z opeklinami.

Ribi

Če ima kdo rad plažo in morje, so to romantične ribe. Pripravljene so vstajati zelo zgodaj, da čim več časa preživijo na plaži. Njihova pretirana zagretost lahko ob živce spravlja vse, ki bi na počitnicah zjutraj radi dlje spali. Ko namreč pripravljajo nahrbtnik, so rojeni v tem znaku vse prej kot tihi in previdni.

 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja