Berite več!
Spoštovani naročniki,
v medijski hiši Delo se zavedamo, da so zvesti bralci naše največje bogastvo. Zato namenjamo veliko pozornosti in skrbi ravno vam ter poskušamo ponudbo čim bolj prilagoditi vašim potrebam in željam.
S ponudbo in storitvijo poskušamo biti vedno v koraku s časom, s prilagajanjem razvoju sodobnih interaktivnih tehnologij pa želimo svojo ponudbo tiskanih medijev razširiti še na področje elektronskih. Digitalne platforme nenehno posodabljamo, vsebinsko nadgrajujemo in dodajamo nove, do uporabnikov prijazne možnosti in novosti.
Do digitalnih vsebin Slovenskih novic zdaj enostavneje!
Z mislijo na vas smo razvili novo storitev hitro SMS-plačevanje, ki vam omogoča enostaven dostop do zaklenjenih člankov digitalnih Slovenskih novic. Do vtičnika za aktiviranje hitre SMS-kode lahko dostopate na dnu strani oz. na vseh straneh z zaklenjenimi članki.
Za enodnevni dostop do digitalnih Slovenskih novic pošljete na številko 6611 SMS z vsebino: SN1 (1 EUR), za tedenski pa SN7 (4 EUR).
Storitev je na voljo vsem uporabnikom Telekoma in A1. Dostop bo omogočen takoj, ko boste aktivirali kodo. Digitalni izvod lahko uporabniki berete na vseh digitalnih napravah. Za dostop vpišite vaše uporabniško ime na Delovem uporabniškem računu, ki je sestavljeno iz vaše telefonske številke s predpono "gsm_" (primer: gsm_040123456), zadnje prejeto SMS-geslo pa geslo za vstop. Pa brez skrbi, vaš nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Ne pozabite na aplikacijo Desetka!
Aplikacija za pametne telefone Desetka uporabnika vsak dan seznanja z najbolj viralnimi vsebinami tekočega dne, objavljenimi na spletnem portalu Slovenskih novic.
Izbor vsebin v aplikaciji ni uredniški. Gre za vsebine, ki so v trenutku odprtja aplikacije najbolj odmevne na družabnih omrežjih, bralci pa jih najbolj delijo s svojimi prijatelji.
Desetka je prva aplikacija časopisne hiše Delo, ki poleg sistemov iOS (iPhone) in Android podpira tudi Windows Mobile. Brezplačno si jo lahko naložite iz trgovin App Store, Google Play in Windows Store.
Uporabnikom aplikacije je v celoti brezplačno omogočen dostop do desetih najbolj odmevnih in zanimivih člankov, objavljenih na spletnem portalu Slovenskih novic. Za naročnike na enega od digitalnih paketov za mesec ali več pa je dostop do vsebin na aplikaciji Desetka mogoč brez doplačila, saj je vključen v njihov paket.
Za več informacij obiščite www.slovenskenovice.si/desetka.
Berite kjer koli in kadar koli.
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela, d.o.o.
Informacije na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu narocnine@delo.si ,
tehnična podpora naročnikom pa na 01 / 4737 616 ali tehnicna.podpora@delo.si .
Tiskane izdaje
Se želite naročiti na tiskano izdajo?
Izberite med našimi tiskanimi
edicijami in se naročite.
Informacije na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu narocnine@delo.si , tehnična
podpora naročnikom za digitalne platforme pa na 01 / 4737 616 ali tehnicna.podpora@delo.si .
Ponudba Slovenskih novic