STRAŠNO

VIDEO: Mama Marina z otrokoma zgorela v avtu, oče Dario bled na prizorišču tragedije

Objavljeno: 12.10.2017 19:30Posodobljeno: 12.10.2017 19:30

Še vedno je malo znanega, saj obdukcija še ni končana.

HUSAIN – Povsem pogorel avto v gozdu blizu vasi Husain pri Kutini naj bi našel meščan, ki je tam nabiral gobe. Kot smo poročali, se je zgodila velika tragedija, v kateri so umrli trije člani družine.

Še vedno je znanega malo, saj obdukcija še ni končana. »Prosim vas, ne želim govoriti,« je za 24sata dejal oče in mož Dario Š. Ostal je brez žene Marine (29) ter hčere (5) in sina, ki še ni dopolnil dveh let. Dario je že odšel na prizorišče tragedije. »Bil je povsem bled, komaj sem ga prepoznala,« je dejala ena izmed meščank. Skrušen je za 24sata povedal, da je bila Marina dobra mama in je za otroka lepo skrbela. »Nič slabega ne morem reči o njej,« je dodal. Pred tragedijo je za težko bolnega moža, ki so mu že drugič odkrili možganski tumor, pustila pismo in v njem denar ter izkaznico za knjižnico.

Zgoreli avto komaj izvlekli iz gozda

»Slišala sem, da so delavci vlečne službe avto komajda izvlekli iz gozda, potem ko so policisti končali ogled,« je povedala očividka. Policija je sicer v vozilu našla plinsko jeklenko in zdaj preiskuje, kako je povezana s tragičnim dogodkom. Trupla so poslali na obdukcijo in družina zdaj čaka na izsledke, ki bodo razkrili vzrok smrti. Kot poročajo hrvaški mediji, upajo, da sta otroka umrla, preden je izbruhnil požar.

»Sramotno je priznati težave in poiskati pomoč psihiatra«

»Marino sem poznala vse življenje, imela je neverjetno voljo in moč. Kar si je zamislila, je tudi naredila. Slišala sem, da ji je bilo težko zaradi moževe bolezni, a v malem kraju je sramotno priznati težave in poiskati pomoč psihiatra,« je o strašni tragediji in umrli povedala ena od šokiranih prebivalk.

Spomnimo, Marina je v ponedeljek popoldne odšla k tašči po svoja otroka, od njenega tasta pa so izvedeli, da je taščo še peljala k frizerju, potem pa se je za njo izgubila vsaka sled. Ker se ni vrnila domov, mobilni telefon pa je očitno izklopila, so poklicali policijo.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja