ŠOK

VIDEO: Bogatašinja nalašč zapeljala skozi rdečo, šest je mrtvih

Objavljeno: 21.10.2017 08:30Posodobljeno: 21.10.2017 08:30

Ukrajinka s terencem v gručo pešcev.

  • Trupla je razmetalo po cestišču
  • Pred besno množico so jo rešili telesni čuvaji
  • Dekle je nesrečo preživelo nepoškodovano

HARKOV – Glamurozna 20-letna dedinja je v ukrajinskem mestu Harkov s svojim avtom namenoma zapeljala skozi rdečo luč na semaforju. Njen lexus je trčil v drug avtomobil, poletel v zrak ter pristal na kolesih, nato pa ga je odneslo v skupino pešcev na prehodu. Umrlo je šest oseb.

Kmalu po nesreči je na prizorišče prišla cela vojska telesnih stražarjev bogate Aljone Zajceve. Prišli so z dvema džipoma in jo zavarovali pred pobesnelo množico.
Ena izmed žrtev je bila 15-letna šolarka, med resno ranjenimi je ženska v sedmem mesecu nosečnosti, njeno stanje je menda kritično. »Bilo je kot na vojnem območju,« je opisala priča dogodka, ki je pomagala številnim ranjenim. Aljona je hči multimilijonarja in šefa energetskega podjetja. V nesreči ni bila poškodovana.

6 oseb je v nesreči umrlo.

Povzročiteljico so aretirali in bo tri dni presedela v priporu. Vozila je trezna, če jo bodo spoznali za krivo, pa ji grozi do deset let zapora. Številni poznavalci razmer so prepričani, da ne bo sedela, ker je njen oče tako vpliven. Prav zaradi velikega števila žrtev in vpletenosti lokalnega mogula je nesreča pritegnila pozornost celotne ukrajinske javnosti. Pričakovati je odmevno sodno bitko in številne tožbe.

 

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja