GROZLJIVE UGOTOVITVE

Trinajstmesečna deklica pred smrtjo spolno zlorabljena

Objavljeno: 17.01.2018 11:01Posodobljeno: 17.01.2018 11:01

Na očetovem penisu naj bi našli njen DNK.

CUMBRIA – Komaj 13-mesečna deklica, ki je umrla zaradi zadušitve, je bila nekaj ur pred smrtjo spolno zlorabljena, kažejo ugotovitve mrliškega oglednika.

Deklica je leta 2012 umrla zaradi zadušitve, na sodišču pa so bile razkrite grozljive ugotovitve. Za dodatne preiskave so se odločili, saj je bilo trupelce polno modric, vidna je bila tudi krvavitev. Očetu Paulu Worthingtonu so zastavili številna vprašanja, da bi pojasnil okoliščine njene smrti. Eno od vprašanj je bilo skoraj zagotovo povezano tudi z domnevnimi ugotovitvami, o katerih piše The Sun, da naj bi se na njegovem penisu znašel njen DNK. 

Solze, krvavenje in modrice

Leta 2016 je sodnik dejal, da obstaja možnost, da je Worthington spolno zlorabil hčerko tik pred njeno smrtjo leta 2012, a je ta to odločno zanikal.

Kot smo poročali, je bilo na sodišču slišati grozljivo razkritje mrliškega oglednika, da so nekatere poškodbe nastale zaradi penetracije. Mati deklice je bila med branjem ugotovitev popolnoma iz sebe, piše Mirror.

Mati iz spalnice zaslišala glasne krike

Kaj se je dogajalo v spalnici le nekaj ur pred dekličino smrtjo, ve najbolje Worthington. Ugotovitve pa kažejo, da jo je najverjetneje posilil po tem, ko jo je iz otroške posteljice odnesel v svojo spalnico. Mama je slišala glasen dekličin jok, a ni vedela, kaj je bil vzrok zanj. 

Kljub vsemu zapisanemu in dolgotrajnemu postopku pa še vedno naj ne bi bilo dovolj dokazov za obtožnico.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja