SKRIVNOSTNO

Triletno Martino našli mrtvo v dedkovem avtomobilu

Objavljeno: 17.07.2017 09:12Posodobljeno: 17.07.2017 09:12

Malčica je izginila, mati jo je iskala dolge ure, nato pa naletela na grozljiv prizor.

  • Fotografija je simbolična.

NEAPELJ – Triletno deklico Martino M. iz Srbije so našli mrtvo v avtomobilu njenega dedka nekaj ur po rojstnodnevni zabavi, kjer se je brezskrbno igrala s svojimi vrstniki, poroča spletni portal srbijadanas.com. Deklico je našla mati, ki jo je takoj odpeljala v bolnišnico, kjer pa so zdravniki ugotovili, da ji ni več pomoči. »Otroka so v bolnišnico pripeljali brez zavesti, z rano na glavi. Zdravniki niso mogli storiti ničesar, da bi ji pomagali, so pa ugotovili, da je deklica umrla nekaj ur prej, preden so jo našli,« je povedal zdravnik iz tamkajšnje bolnišnice.

Dekličina smrt je zavita v tančico skrivnosti, zdravniki menijo, da bi bila lahko rana na glavi posledica padca, kar bodo pa ugotovili z obdukcijo. Mati je policistom povedala, da ne ve, kdaj je hčerkica izginila. Dolge ure jo je iskala, nato pa naletela na grozljiv prizor.

Kot poročajo italijanski mediji, so starši deklice priseljenci iz Srbije, ki so živeli v kampu v bližini Neaplja. V preiskavo se je vključil tudi center za socialno delo.
 

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja