SMRT ENOLETNIKA

Tragedija v vrtcu

Objavljeno: 20.04.2017 09:51Posodobljeno: 20.04.2017 09:51

Potem ko so ga mučili in ubili, so ga vrnili v posteljico in ga namestili, kot da spi.

MICHIGAN – Za varnost otrok moramo poskrbeti. Lahko najamemo varuško ali pa jih odpeljemo h komu, ki take storitve opravlja.

Bryanna Reasonover se je odločila za zasebnika in svoje tri otroke odpeljala v nočno varstvo, saj je morala v nočno izmeno. A njeni otroci niso bili edini varovanci tisto noč. Ko je v petek zjutraj prišla po njih, njen sin Korey Brown ni več kazal znakov življenja. Neutolažljiva mamica je po poročanju Daily Maila povedala, da je na sinovem obrazu opazila modrice in sledi ugriza.

Bryanna je na facebooku objavila, da se ji smrt njenega otroka zdi neresnična: »Spoznanje, ko prideš iz službe po otroka v vrtec, da ne diha več, ni najhujše. Najhuje je, ko veš, da se mu je nekaj zgodilo, da so ga mučili. Ima modrice in sledi ugrizov po telesu in obrazu. Potem ko so ga mučili in ubili, so ga vrnili v posteljico in ga namestili, kot da spi. Kot da se ni nič zgodilo. To je najhujši občutek na svetu.«

Policija je ugotovila, da so bili otroci puščeni nekaj časa brez nadzora. Korey naj bi začel jokati, neka deklica pa naj bi želela pomagati. Ni znano, ali je bila njegova smrt posledica namernega dejanja ali je šlo za nesrečo.

Preiskava še vedno poteka.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja