DEKLETU NAKAZAL DENAR

Srhljivo razkritje: strelec ni streljal le ljudi, za las ušli katastrofi

Objavljeno: 06.10.2017 13:30Posodobljeno: 06.10.2017 13:32

Po pokolu na glasbenem festivalu je znanih vse več podrobnosti. Strelec je nameraval razstreliti skladišče goriva.

LAS VEGAS – Stephen Paddock (64), ki je v nedeljo na glasbenem festivalu s tisoči strelov iz 32. nadstropja hotelske sobe ubil 58 ljudi, več kot 500 pa ranil, je, kot kaže, imel še en cilj.

Povezane vsebine

Po poročanju Las Vegas Review Journala naj bi našli kar nekaj nabojev na območju, kjer skladiščijo bencin in nafto. V enem izmed velikih belih rezervoarjev so ostali naboji, ki k sreči niso povzročili eksplozije. Če bi jo, bi bila to lahko katastrofa neverjetnih razsežnosti. Rezervoarji so namreč nekaj manj kot 400 metrov od prizorišča koncerta.

Tamkajšnja policija te teorije sicer še ni potrdila, so pa agenti FBI pobirali naboje in zavarovali območje, delavci pa popravili rezervoarje.

Dekletu nakazal 100 tisoč dolarjev

Njegova partnerica Marilou Danley ga je opisala kot prijaznega, skrbnega in tihega človeka. Danleyjeva se je v sredo vrnila s Filipinov, kamor jo je Paddock poslal pred dvema tednoma, vmes pa ji je nakazal 100.000 dolarjev, da bi družini pomagala pri nakupu hiše.

Ob vrnitvi v ZDA so jo takoj odpeljali na zaslišanje na sedež FBI v Los Angelesu. Njen odvetnik je prebral izjavo za javnost, v kateri avstralska državljanka filipinskega rodu pravi, da je morilca poznala kot prijaznega, skrbnega in tihega človeka, s katerim je upala na skupno življenje. Zagotovila je, da bo sodelovala s preiskovalci pri iskanju motiva, piše STA

Denarja za hišo je bila vesela, čeprav je sumila, da je bilo to morda poslovilno darilo. Vseeno pa ji na kraj pameti ni padlo, da bo storil kaj takega.

 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja