NEZASLIŠANO

Škandal v srednji šoli: hišnik ljubimkal z učenko in ji nosil teste

Objavljeno: 18.01.2018 11:00Posodobljeno: 18.01.2018 11:00

Razkril ju je njen nekdanji fant.

  • Fotografija je simbolična.

PRNJAVOR – Hrvaško javnost pretresa škandal, ki se je zgodil na srednji ekonomski šoli v Prnjavorju. Hišnik (51) je imel namreč afero s 16-letno dijakinjo, v zadevo pa so se vključili policisti in tožilstvo, poročajo Večernje novosti. Hišnik naj bi svoji mladoletni ljubici razkrival vsebino testov, ki jih je po naročilu profesorjev fotokopiral v svoji pisarni. Tam ga je 16-letnica pogosto obiskovala.

Ravnateljica šole Mirela Milijaš je ob tem povedala, da je po razkritju afere osupla. »Po zaslišanju policije smo zaposlenega suspendirali. Ni želel govoriti o tem, ali je imel spolne odnose z mladoletnico, in je dejal, da so mu vse skupaj nastavili. Njegovo priznanje, da je dal učenki en test, je bilo dovolj za suspenz,« je povedala Milijaševa, ki je potrdila, da je hišnika in njegovo mlado ljubico razkril njen nekdanji fant, ki je tudi poklical policijo.

Mladenič, ki ne želi biti imenovan, je medijem razkril, da je 16-letnico spoznal pred štirimi meseci. Zasmilila se mu je, ker naj bi bila otrok ločenih staršev, zato ji je kupil telefon in ji dajal denar. Nato pa je izvedel, da se dobiva še z drugimi fanti, najbolj pa je bil šokiran ob spoznanju, da ima razmerje s hišnikom. »Priznala je, da sta imela spolne odnose, on pa ji je v zameno dajal teste,« je še povedal ogorčeni nekdanji fant dijakinje.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja