ŠOK

Sinovi lokalnih vplivnežev obtoženi skupinskega posilstva dekleta

Objavljeno: 22.11.2017 14:12

Bodo domnevni incident, ki naj bi se zgodil v prestižnem hotelu v Stubičkih Toplicah, odvetniki pometli pod preprogo?

STUBIČKE TOPLICE – Glasbena skupina Lepi cajti je v noči na 11. november zabavala na stotine obiskovalcev, ki so se odločili prenočiti v prestižnem hotelu v Stubičkih Toplicah.

A tisto noč je domačinka v istem hotelu očitno doživljala pravo agonijo. Po poročanju Jutarnjega lista je policiji prijavila tri domnevne posiljevalce, sicer sinove lokalnih vplivnežev. Če se bodo trditve izkazale za resnične, jim grozi od šest mesecev do pet let zapora. Policija je prijavo že potrdila. 

Brez komentarja

Medtem se po kraju širijo govorice, da hočejo domnevno posilstvo pomesti pod preprogo. Prijavljeni mladeniči in njihove družine so nad obtožbami šokirani. »Med preiskavo ne smemo ničesar komentirati. Naj pristojne službe opravijo svoje delo. Če pa bi dal komentar, vedite, da bi imel veliko povedati,« je za Jutarnji list izjavil eden od fantov, ki jih je dekle obtožilo posilstva. V isti sapi njegov oče z gnusom zavrača obtožbe. 

Velika poslovna škoda

»To je resna obtožba na račun mojega sina in njegovih prijateljev. Moj sin je dobil telefonski klic, naj pride na policijsko postajo. Zapustil jo je lahko po dveh, treh urah razgovorov. Utrpel je veliko poslovno škodo zaradi teh obtožb,« je povedal oče drugega mladeniča, ki se novinarjem ni javil na telefon.

Vpleteni v incident v en glas poudarjajo, da je dekle žrtev večletnega družinskega nasilja. Po njihovih besedah naj bi to slabo vplivalo na njeno psihofizično stanje. Ali se bo primer odvijal v smeri preiskave, je zdaj v celoti odvisno od sodstva ...

Pošljite nam fotografije ali video

Imate za nas zanimivo informacijo, fotografijo ali video?
Pošljite nam jih in opišite dogajanje.

Kdo, kaj, kje, kdaj, kako, ...?
Fotografije in video gradivo
Dovoljene datoteke: JPG, PNG, GIF, AVI, MOV, MP3, OGG do max. 5MB/datoteko.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja