GROZLJIVO

Premlatil jo je, potisnil v morje in gledal, kako se je utapljala

Objavljeno: 24.08.2017 08:11Posodobljeno: 24.08.2017 08:11

Na dan prihajajo podrobnosti o grozljivem zločinu, ki se je zgodil pri otoku Ošljak.

OŠLJAK – V začetku junija se je v zadrskem kanalu med otokom Ošljak in mestom Kali zgodila tragedija, zdaj pa na dan prihajajo podrobnosti o tem, kako je umrla 38-letna M. J. A.

Kot poroča 24sata, je 52-letni Poljak P. P. P. na gliserju napadel 14 let mlajšo prijateljico in jo brutalno pretepel.

Povezane vsebine

Zadal naj bi ji najmanj 14 udarcev po telesu in glavi ter jo potisnil v morje. Nesrečnica se je utapljala, a ji 52-letnik ni pomagal, ampak je le gledal. Ko je dokončno omagala, naj bi Poljak skočil v morje in se pretvarjal, da jo išče. Iz vode ga je potegnil nemški državljan C. D., ki je poklical pomoč. Osumljenec je Nemcu zmedeno pojasnjeval, da je v morju izginila njegova prijateljica, 52-letnik naj bi bil pijan.

Truplo nesrečne 38-letnice je v morju opazila posadka vojnega letala pilatus, ki je sodelovalo v iskalni akciji. Modrice na glavi, po rokah in nogah so kazale na to, da je bila pred smrtjo napadena. Glavni osumljenec je bil v trenutku Poljak, ki ga je policija priprla.

Mediji še razkrivajo, da naj bi bil ta stari znanec policije. V preteklosti naj bi ga že obravnavali zaradi napada, prevar in lažnih dokumentov. Ženska, ki je umrla, naj bi bila njegova ljubica. 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja