GROZLJIVKA

Peter in sinovi zverinsko mučili brata tekmovalke Big Brotherja

Objavljeno: 20.10.2017 11:18Posodobljeno: 20.10.2017 11:24

Grozljivo dogajanje v neki hiši, sosedi so to mirno spremljali.

KARLOVEC – Policija iz Karlovca na Hrvaškem sumi Petra Velića (59) ter njegove tri sinove Igorja (22), Ivana (34) in Dražena (29) kaznivega dejanja trgovine z ljudmi. V letu in pol naj bi na svojem domu mučili in poniževali Rasima Čufurovića. Peter je sicer brat nekdanje stanovalke hiše Big Brother Maje Paole Sestrić.

Vse štiri je policija aretirala, a jih je nato preiskovalni sodnik izpustil na prostost. Njihova žrtev pa naj bi po pisanju Jutarnjega lista pristala v bolnišnici hudo pretepena. »Nihče ne ve, od kod je Rasim prišel. Enkrat se je pojavil in ponudil okoliškim prebivalcem, da dela na vrtu v zameno za kosilo ali cigarete. No, namesto kosila je imel raje kozarec žganja. Verjetno je star okoli 35 let, ampak zdi se precej starejši. Potem je enkrat odšel delat k tej družini, a odtlej nihče od sosedov ni želel imeti z njim prav nič več,« so povedali sosedi.

Rasima naj bi tam obravnavali kot sužnja, enkrat so enega izmed otrok prisilili, da ga je tepel s pasom in palico, ko so raztovarjali voz. Na neki zabavi naj bi se iz njega norčevali, potem pa so mu ponudili pivo, a bi ga lahko dosegel le s plazenjem po tleh in z oponašanjem psa. Še več zgodb so medijem navrgli sosedi.

Iz strahu pred družino tega niso prej prijavili policiji, so pa to storili po tem, ko je Rasim pristal v bolnišnici. Vse to naj bi sprožilo preiskavo. »Kakor vem, so mu zlomili rebra, obraz ima povsem izmaličen od tepeža, izbili so mu zobe, s kladivom polomili nohte,« je še ena od pripovedi soseda. 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja