SRHLJIVO

Na hrvaški avtocesti umrla znana političarka. »Nesrečo so ji namestili!«

Objavljeno: 08.08.2017 10:10Posodobljeno: 08.08.2017 10:11

Edina priča nesreče je njena osemletna hči.

  • Irina Berežnaja

MASLENICA, POSEDARJE – Po hudi sobotni nesreči, v kateri je umrla 38-letna ukrajinska političarka in odvetnica Irina Berežnaja, so se na spletnih omrežjih pojavila ugibanja, da gre za nameščeno nesrečo. Razlog da so levičarska stališča Irine, ki je prijateljevala z mnogimi zvezdami z ruske estrade, denimo tudi z ukrajinsko pop pevko Ani Lorak, ki je Ukrajino zastopala na Evroviziji. Družina se je odločila ugibanjem narediti konec in je komentiranje na omrežjih pokojnice onemogočila.

Povezane vsebine

Tragična nesreča se je zgodila v soboto okoli 1.30 na avtocesti A1 med Maslenico in Posedarjem. Mercedes s tremi osebami, za volanom je sedel voznik Petar Ilijev Petrov, z njim pa sta bili v vozilu še Irina in njena osemletna hči Danielle, je zapeljal s ceste, najprej zadel ograjo, nato pa še silovito trčil v steber, zaradi česar je vozilo še prevrnilo. Na kraju nesreče je umrl voznik, Irina pa je bila še živa. Gasilci so se borili, da jo čim prej rešijo iz objema pločevine, a je bila bitka na koncu izgubljena. Deklico je rešil varnostni pas, s katerim je bila pripeta. Takoj so jo prepeljali v bolnišnico, od koder pa so jo zaradi lažjih poškodb v spremstvu očeta odpustili po nekaj urah.

Prvi podatki kažejo, da je voznik zaspal za volanom mercedesa, v katerem je političarka umrla le nekaj dni pred svojim 39. rojstnim dnevom.

 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja