VRAČALA STA SE DOMOV

Iskrici Martina in Dorje za vedno ugasnili v hudi nesreči

Objavljeno: 03.01.2018 17:17Posodobljeno: 03.01.2018 17:18

Bila sta par, njuna ljubezen pa je bila prava, pravi njun prijatelj.

BREGANA – Smrt je vzela par, ki je komaj začel živeti. V prometni nesreči blizu meje s Slovenijo sta v ponedeljek umrla Martin Kodrić (23) in Dorja Kluković (23), nedaleč stran od njunih hiš v Bregani. »Martin je bil dober in pošten, fant na mestu. Ko je igral na kitaro, je bilo nekaj zares posebnega. Dorja je bila prelepa. Vse bi dal za njiju,« je povedal neutolažljivi prijatelj pokojnih. Kot razkriva policija, sta se z renaultem cliem vozila iz Samobora proti domu. Za volanom je sedel Martin, ki je v levem ovinku izgubil nadzor nad avtom. Zletela sta s ceste, zadela znak, drevo in še ograjo. V obračanju ju je vrglo iz vozila, poškodbe pa so bile prehude. »Bila sta punca in fant. To je bila prava ljubezen. Bil mi je kot mlajši brat in tako težko mi je, da vam ne znam opisati. Komaj sta začela živeti,« pripoveduje prijatelj, s katerim sta delala skupaj na morju. 

Policija potrkala na vrata

Zgodaj zjutraj so po opravljenem ogledu policisti potrkali na vrata družin pokojnih in poročili tragično novico. Dorja je bila ljubiteljica psov, enega je celo posvojila, prav tako je volontirala v tamkajšnjem združenju za zaščito živali.

Martinovi so se v torek v tišini zbrali v družinski hiši v Bregani. Na ograji je svetila sveča in oznanjala tragedijo. Besed zaradi žalosti niso zmogli izreči.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja