TRAGEDIJA

Gugalnica zadušila šestletno deklico

Objavljeno: 17.12.2017 23:00Posodobljeno: 17.12.2017 23:00

Z glavo se je zataknila v varnostne pasove, prirejene za potrebe avtističnih otrok.

GREELEY – Tragična nesreča je pretekli teden pretresla prebivalce mesta Greeley v ameriški zvezni državi Kolorado, kjer je zaradi dušitve na gugalnici umrla šestletna Brooklyn Thill. Deklica je med čakanjem na starša, ki sta jo vsak dan pobrala v šoli, stekla na šolsko igrišče, kjer je sedla na gugalnico, sicer namenjeno avtističnim otrokom, in se po nesreči z glavo zataknila vanjo ter se začela dušiti.

Prepeljali so jo v bolnišnico, kjer so se zdravniki tri dni borili za njeno življenje, vendar za malčico ni bilo nobenega upanja več. Po treh dneh so jo odklopili z aparatov, ki so jo ohranjali pri življenju. 

Policija primer še vedno preiskuje, vodilni v šoli pa so se odločili umakniti nevarno gugalnico.

»Naša srca so strta. Naša princesa Brooklyn je zdaj angel,« je na facebooku zapisala njena mati. To pa ni edini udarec, ki je doletel družino. Starša morata namreč poravnati vrtoglavi račun, saj je deklico v bolnišnico prepeljal helikopter, poleg tega pa so astronomsko visoki tudi stroški zdravljenja. Oče in mati preminule deklice morata tako na spletni strani GoFundMe zbrati 25 tisoč evrov.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja