KOMAJ PREŽIVELA

FOTO: Grozljivo: pohabljena in prisiljena v prostitucijo

Objavljeno: 07.10.2017 15:26Posodobljeno: 07.10.2017 15:27

Avstrijski fotograf je objavil grozljive posnetke dekleta, ki so jo ugrabili, poslali na ulico in silili v prostitucijo.

SOFIJA – Velike podplutbe, buške, ureznine, poškodovane ustnice, vse to so posledice, ki jih je utrpelo mlado dekle. Fotografije je objavil avstrijski fotograf Norbert Ceipek, ki se je preselil v Bolgarijo, tam pa po upokojitvi odprl center za pomoč žrtvam trgovine z ljudmi.

»Mlado dekle, staro dvajset let, je spoznalo mladega fanta, ki ji je obljubil ljubezen življenja in jo odpeljal na Nizozemsko,« je povedal Ceipek. Ko sta prispela v Haag, je spoznala, da jo bo poslal na ulico. Pretental jo je in silil v prostitucijo. Na ulicah je morala prodajati svoje telo skupaj s še eno Bolgarko in z dvema Nigerijkama. »Tega ni želela početi, a ves čas jo je pretepal in jo mučil, zato je trpela na ulici osem mesecev,« je dodal fotograf.

Zvodnik je dekleti odpeljal nazaj v Bolgarijo, obe sta poskušali pobegniti, eni je uspelo, drugi ne. To je moški ujel ter jo skoraj do smrti pretepel in porezal. Potem jo je odvrgel na cesto. V bolgarski bolnišnici so jo oskrbeli, a za nadaljnje zdravljenje ni imela denarja. Zatekla se je v zavetje Ceipekovega centra za pomoč žrtvam trgovine z ljudmi. On jo je poslikal in želi, da bi to delilo čim več ljudi. Da bi razkrinkali čim več tovrstnih kriminalcev. 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja