NEURADNO

Zakaj so napadli nekdanjega direktorja Primorja?

Objavljeno: 08.04.2011 17:53Posodobljeno: 08.04.2011 18:40

Alojza Bolčino odpeljali na zdravljenje, v družbi Primorje so zgroženi

  • V družbi Primorje so nad dogodkom zgroženi in ga obsojajo.
AJDOVŠČINA – Pred eno izmed stanovanjskih hiš v Ajdovščini je neznanec v četrtek napadel in v obraz udaril 67-letnega moškega. Neuradno gre za nekdanjega finančnega direktorja in člana uprave družbe Primorje Alojza Bolčino, ki je bil v napadu telesno poškodovan in so ga odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Bolčina je od 1. januarja letos upokojen, vendar še vedno član upravnega odbora družbe Primorje, ne opravlja pa več funkcije finančnega direktorja.

Policija še molči, saj policisti iz Ajdovščine »še vedno preiskujejo vse okoliščine navedenega obravnavanega primera, zato izjav ne dajemo,« je povedal Dean Božnik, tiskovni predstavnik novogoriške policijske uprave.

O zadevi sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča in pristojno okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo ajdovski policisti podali ustrezen ukrep.

V družbi Primorje zgroženi


»Okoliščine dogodka, v katerem je Alojz Bolčina utrpel poškodbo nosu in ustnic, nam niso poznane, ocenjujemo pa, da niso v povezavi z njegovim delovanjem v Primorju. Vsekakor smo v družbi Primorje nad dogodkom zgroženi in ga obsojamo,« je o napadu na nekdanjega finančnega direktorja družbe Primorje povedala vodja službe za stike z javnostjo Ivana Bratož.

Povezane vsebine