BRUTALEN UMOR

V Petro izstrelil kar osem krogel

Objavljeno: 21.04.2017 07:42Posodobljeno: 21.04.2017 07:42

Bojan Kajfež je v mater dveh otrok izpraznil nabojnik in odšel do šanka. Petro Kramberger naj bi umoril, ker se mu je ob njenem nasmehu stemnilo.

LJUBLJANA – Preiskovalni sodnik okrožnega sodišča je 49-letnega Bojana Kajfeža brez omahovanja poslal v najmanj enomesečni pripor, strinjal se je namreč s tožilcem Markom Godcem, da obstaja verjetnost, da bi na prostosti utegnil nadaljevati kazniva dejanja. 
Draveljčan je v ponedeljek ob pol petih popoldne v lokalu Lounge klub Pržan umoril najemnico te gostilne ter mater dveh otrok, starih pet in 12 let, 38-letno Petro Kramberger. 
»Vstal sem in se odpravil proti mizi, za katero je sedela, da bi se z njo poskusil še enkrat pogovoriti. Zagledal sem njen pogled in videl nizkoten nasmeh. Na oči mi je padel mrak, zato sem začel streljati,« je morilec povedal po aretaciji. Petra ni imela niti najmanjše možnost, da bi preživela, saj je iz pištole znamke Tanfoglio v njen trebuh in prsni koš izstrelil kar osem krogel. Po prvem strelu je še zmogla toliko moči, da je vstala in se prijela za trebuh, a se je že po naslednjem zgrudila. V ležečo je Kajfež izpraznil nabojnik, nato pa odšel v lokal do točilnega pulta, kjer mu je eden od gostov pištolo iztrgal iz rok in ga zadržal do prihoda policistov.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja