ZLATO, POČIVAJ V MIRU

Treščil v hišo, trije otroci brez očeta

Objavljeno: 18.10.2017 09:02

Tomislav Osojnik je med prehitevanjem tovornjaka izgubil nadzor nad svojim triumphom.

  • »Danes nas je zapustil velik človek, prijatelj in hangeround Tomy Osojnik - Zlato, počivaj v miru,« je zapisal Ervin Frigelj.
  • Trčenje se je zgodilo v preglednem desnem ovinku.
  • Osojnik je vozil triumph tigerja 800. Fotografija je simbolična.

BREŽICE – »Kaj naj vam povem, nič ne morem. Sploh si ne morete predstavljati, kako grozno je, ko moraš pokopati svojega otroka. Pa tako rad je imel ta svoj motor,« nam na vratih svojega doma v Brežicah povsem strta in s solzami v očeh zaupa Marica Osojnik, mati 55-letnega Tomislava Osojnika, ki se je v ponedeljek z motorjem smrtno ponesrečil na območju Šmarja pri Jelšah.

Sonce, ki je po septembrski moči v teh oktobrskih dneh posijalo in dvignilo temperaturo, je na slovenske ceste znova zvabilo tudi motoriste in kolesarje. Le predvidevamo lahko, da so žarki premamili tudi 55-letnega Osojnika, ki se je iz rodnih Brežic podal na območje Celja. A ponedeljkov dan ni bil ravno pravi za martinčkanje s pločevino po slovenskih cestah, kaže statistika prometnih nesreč, saj je na njih ugasnilo kar pet življenj, od tega so umrli trije motoristi.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja