TRGALI KABLE, KRADLI MOBILNIKE

Starke ponoči ropali zamaskirani roparji, z baterijo so jim svetili v oči

Objavljeno: 05.04.2015 12:58Posodobljeno: 05.04.2015 13:01

Bojan Brajdič bo najdlje sedel zaradi brutalnih ropov ženic.

NOVO MESTO – »Ne vem, kaj sodišče misli! Na 26 let zapora sem že obsojen pa še osem postopkov me čaka. Najbolje, da mi daste kar 30 let, pa bo!« se je na novomeškem okrožnem sodišču jezil 27-letni Bojan Brajdič Novica iz Dobruške vasi pri Škocjanu.

In v isti sapi povedal, da mu je višje sodišče kazen zaradi ropov ženic, ki da jih tako ali tako ni storil on, prisodilo 22 let in pol zapora, je pa, kot je zatrdil, na vrhovno sodišče vložil zahtevo za varstvo zakonitosti. Pred kratkim je prejel še pravnomočno sodbo za »rop tistega cigana«, no, zdaj pa novi in novi postopki. In to takšni, s katerimi nima nič! Ni torej čudno, da je tako nejevoljen, v zapor pa bo morala, kot kaže, tudi njegova žena, mati petih otrok, ki je bila obsojena zaradi tatvine akumulatorjev pri CGP. Skupaj s preklicem pogojne so ji prisodili 14 mesecev zapora, in če je še na sodišču zatrjevala, da bo kazen odslužila alternativno, z družbenokoristnim delom, je na sodišče že prišla informacija, da noče delati, in je bila kazen znova spremenjena v zapor. »Kako pa naj dela? Kako pa naj gre v zapor? Kdo bo pa skrbel za otroke?« se je pridušal Bojan.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije