NOČNA MORA PRI ZADRU

S sekiro nad Slovence, oglasila se je lastnica apartmaja

Objavljeno: 12.08.2017 19:07Posodobljeno: 12.08.2017 19:07

Po grožnjah in vpitju je eden od fantov lastnici, čeprav so apartma zapustili isti dan, plačal 70 evrov. Policija še išče napadalca.

ZADAR – Poročali smo o dopustu kot iz nočne more, ki ga štirje mladi Slovenci nikoli ne bodo pozabili. Odpravili so se v Starigrad, kjer naj bi preživeli tri noči. Tja so prispeli v zgodnjih popoldanskih urah, razpakirali stvari, poslušali glasbo na sobni jakosti in spili pivo. Nato pa se je začelo. Lastnica je začela vpiti, da so preglasni in da morajo zapustiti stanovanje, poleg tega pa je fantom grozila še čistilka, da bo poklicala policijo, če ne plačajo 25 evrov za čiščenje.

FOTO: S sekiro in z drogom nad slovenske turiste 

Po grožnjah in vpitju je eden od fantov lastnici, čeprav so apartma zapustili še isti dan, plačal 70 evrov, nato pa sta jih na cesti pričakala moška. Eden izmed njih je imel večjo sekiro, drugi je veliko železno cev. Moška sta z dvignjeno sekiro in palico začela teči proti avtomobilu. Eden je udaril v sovoznikova vrata, drugi pa v zadnjo desno šipo. »Nič takega nismo počeli, da bi bili moteči. Sploh nismo razgrajali, kot nam je očitala lastnica, sicer pa nismo razgrajači. Le pogovarjali smo se,« pojasnjujejo fantje, a je lastnica povedala svojo plat zgodbe.

Storilce še iščejo

»Hiša je bila polna gostov, oni pa so prinesli zvočnike, predvajali glasbo, plesali, skakali, vpili. Niso imeli oni težav z nami, temveč mi z njimi,« je pojasnila, poroča Jutarnji list. Dodala je, da o zadevi več ne bo razpravljala, in navrgla: »Sram naj bo njih in vso Slovenijo!«

Policijski tiskovni predstavnik Elis Žodan iz PU Zadar je dejal, da policija zadevo preiskuje in išče napadalca.


 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja