PAST

Ni kradel, temveč le brskal po smetnjakih

Objavljeno: 17.12.2017 21:00Posodobljeno: 17.12.2017 21:00

Kuhar zanika tudi očitke, da bi policistom nastavil smrtonosno past. Do konca leta še nekaj razpravnih dni, ko se bodo zvrstile številne priče.

BREŽICE – Če so si v Dobravi ob Krki in vaseh v okolici Podbočja oddahnili, odkar je njihov sokrajan Darko Kuhar v priporu, pa bodo morali številni v prihodnjih dneh decembra na brežiško sodišče, kjer bodo poskušali razjasniti ozadje cele serije vlomov in tatvin v tamkajšnje hiše in vikende pa tudi streljanje na Kuharjeve sosede. Na sodišču bodo pod drobnogled vzeli tudi smrtonosno električno past, ki je pričakala policiste, ko so hoteli na Kuharjevem domu opraviti hišno preiskavo. Serijo tatvin je že priznal Darkov prijatelj Martin Kovač, ta je zdaj v priporu zaradi brutalnega umora Andreja Cekute, v živo predvajanega na facebooku, Martinov brat Slavko, ki naj bi tudi pajdašil z obtoženima, pa si očitno ne želi pred roko pravice, saj se na vabilo sodišča ni odzval.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja