GROZOVITA DEJANJA

Letos največ umorov pozimi in spomladi

Objavljeno: 01.01.2018 13:00Posodobljeno: 01.01.2018 13:00

Slovenijo sta najbolj pretresla uboj igralca Tiča in umor na facebooku. Najstarejši morilec ima kar 87 let, trije pa so rosno mladi, stari šele 20.

LJUBLJANA – V letu 2017 je bilo 19 Slovencev žrtev umora ali uboja. Najstarejšemu morilcu je kar 87 let, Ivan Grobin je bil na mariborskem sodišču spoznan za krivega, da je 29. januarja ustrelil svojo 70-letno partnerico Ano Rambaher. Obsojen je bil na 20 let ječe, pozneje je bila sodba razveljavljena zaradi procesne napake. Kar trije letošnji morilci pa so bili rosno mladi, stari šele 20 let. Med njimi sta akter najsrhljivejšega umora v letu 2017 Aleš Olovec in najskrivnostnejšega uboja Stefan Cakić.

»Ta je sam' še za v trugo«

Prav Cakićevo dejanje je bilo tudi medijsko najbolj razvpito, saj je bila njegova žrtev eden najbolj znanih slovenskih gledaliških igralcev, 44-letni Gašper Tič. To, kaj se je v usodnih trenutkih dogajalo med njima, spada v svet govoric, pristojne institucije pa so se ovile v molk.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja