NESREČA

Kombi s ceste, voznik ranjen

Objavljeno: 14.11.2017 22:16Posodobljeno: 14.11.2017 22:18

Nesreča se je v nedeljo popoldne pripetila v občini Ljutomer.

  • Zakaj je vozilo končalo v jarku, še ni znano
  • Na cesto so kombi potegnili gasilci

Mala Nedelja – Na lokalni cesti, ki povezuje naselji Sitarovci in Malo Nedeljo v občini Ljutomer, je v nedeljo malo po 17. uri voznik izgubil nadzor nad kombiniranim vozilom in zapeljal s ceste. Kombi se je prevrnil na streho in obstal v obcestnem jarku. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri prenosu ranjenca, potegnili vozilo na cesto in pomagali vlečni službi pri natovarjanju poškodovanega vozila. Omenjena cesta je bila v času nesreče zaprta, obvoz je bil urejen. Vzrok nesreče in poškodbe voznika še niso znani.

2 vozili sta zapeljali s ceste in se prevrnili.


S ceste je v nedeljo zgodaj zjutraj zapeljal voznik na gorenjski avtocesti. Avto se je nato prevrnil na streho, voznik pa se je v nesreči ranil. Reševalci so ga na oskrbeli in ga odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center, kranjski poklicni gasilci pa so kraj nesreče zavarovali, na avtomobilu odklopili akumulator, poškodovan avto dvignili nazaj na cesto in odstranili razbitine. V nedeljo zvečer se je ponesrečila tudi voznica na štajerski avtocesti, natančneje pred izvozom za Blagovico.

Oskrbeli so jo reševalci nujne medicinske pomoči, gasilci iz Domžal in Celja pa so kraj nesreče zavarovali, počistili cesto in na avtomobilu odklopili akumulator. Dva avtomobila pa sta bila udeležena v prometni nesreči, ki se je konec tedna pripetila na Ižanski cesti v Ljubljani. Ranil se je en udeleženec, ki se zdravi v ljubljanskem kliničnem centru, za poškodovana avtomobila in razlite tekočine na cesti so poskrbeli gasilci.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja