TUJI MEDIJI

Grozljivka pri Podbočju šokirala svet

Objavljeno: 17.02.2017 19:34Posodobljeno: 17.02.2017 19:34

Brutalno dejanje osumljenih Aleša Olovca (20) in Martina Kovača (29) polni strani črne kronike tujih medijev.

LJUBLJANA – Grozljivka, ki se je v ponedeljkovem zgodnjem jutru dogajala v okolici Krškega, kjer sta osumljena Aleš Olovec (20) in Martin Kovač (29) do smrti pretepla 26-letnega prijatelja Andreja Cekuto, je zašla tudi na strani črne kronike tujih medijev.

Britanski tabloid Daily Mail se zgraža nad dejstvom, da sta storilca dogodek več kot 20 minut v živo prenašala prek facebooka. Celo singapurski The Straits Times povzema poročanje francoske tiskovne agencije AFP, ki je podrobno opisala dogajanje pri Podbočju. Oba medija nadalje navajata dva zločina, ki sta bila v zadnjem času predvajana prek spleta. Pretekli mesec je švedska policija aretirala tri moške, ki naj bi posilili neko žensko. Dogodek so v živo prenašali v zaprti skupini na facebooku, ki ima 30 tisoč uporabnikov. Svež je tudi še spomin na štiri nasilneže, ki so v Chicagu napadli človeka s posebnimi potrebami in dogodek pol ure v živo prenašali prek facebooka.

Seveda o zverinskem napadu, ki je pretresel Slovenijo, poroča tudi večina medijev na Balkanu. Vsi imajo skupni izraz za brutalneža – monstrum (pošast).

Pošljite nam fotografije ali video

Imate za nas zanimivo informacijo, fotografijo ali video?
Pošljite nam jih in opišite dogajanje.

Kdo, kaj, kje, kdaj, kako, ...?
Fotografije in video gradivo
Dovoljene datoteke: JPG, PNG, GIF, AVI, MOV, MP3, OGG do max. 5MB/datoteko.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja