OGNJENI ZUBLJI

FOTO: V požaru v domu starejših štirje poškodovani

Objavljeno: 18.12.2017 12:26Posodobljeno: 18.12.2017 12:27

Zagorelo je v sobi stanovalca, ta je dobil opekline. Poleg njega so v bolnišnico odpeljali še tri ljudi.

ČRNOMELJ – Včeraj je okoli pol dveh popoldne zagorelo v Domu starejših občanov Črnomelj, pri čemer so bile poškodovane štiri osebe. Kakor je medijem povedala direktorica doma Valerija Lekić Poljšak, so dva oskrbovanca in dva zaposlena odpeljali v novomeško bolnišnico. Na prizorišče so prvi prišli policisti, ki so pomagali pri evakuaciji oskrbovancev in zaposlenih, gasilci pa so požar pogasili v približno pol ure.

"Zagorelo je v enem od traktov doma v drugem nadstropju, v sobi stanovalcev. Reševanje in gašenje so začeli zaposleni, kmalu so prišli tudi gasilci, ki so ga dokončno pogasili. Evakuirali smo 25 ljudi," je povedala direktorica doma in dodala, da je stanovalec, ki je bil v sobi, kjer je zagorelo, dobil opekline (po neuradnih podatkih naj bi bil hudo poškodovan, a menda ni v smrtni nevarnosti), drugi trije pa so se nadihali dima. "Preostalo osebje in stanovalce so evakuirali. Zdaj so vsi na varnem. O škodi je še prezgodaj govoriti, samo približno jo lahko ocenim na okoli 300.000 evrov," je še dodala Lekić Poljšakova.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.« 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja