OTROK KRIV SAM?

FOTO: Ovčar hudo ranil dveletnega dečka

Objavljeno: 17.05.2017 20:43Posodobljeno: 17.05.2017 20:43

Pred hišo v Stražišču pri Kranju je ugriznil domnevo neprevidnega otroka. Malčka so morali zaradi tega odpeljati v klinični center, kjer so ga operirali.

KRANJ  – V petek popoldne so v Stražišču pri Kranju morali posredovati reševalci, prišli so tudi policisti. Ob obnovljenem gospodarskem objektu je devetletni nemški ovčar, ki je bil privezan ob vhodu v stanovanjski objekt Janeza Porente - Lukšovega, stegnil svoje ostre zobe proti roki še ne triletnega dečka in ga pogrizel. Gre za otroka najemnikov starejšega stanovanja na drugem koncu domačije Pr' Lukš. 
»Policisti obravnavajo prijavo ugriza psa in v zvezi s tem poškodbo roke pri otroku, ob tem še zbirajo obvestila in vodijo postopek,« so sporočili iz PU Kranj. Da je poškodba roke resna, priča podatek, da so morali dečka, ki ga je ogrizel pes, prepeljati v ljubljanski klinični center, kjer so mu operativno oskrbeli prst. Za druge poškodbe nam podrobneje ni uspelo izvedeti, saj v najemniškem stanovanju nismo naleteli na nobenega sogovornika. 
Govorili pa smo z lastnikom psa Janezom Porento, nekdanjim kranjskim mestnim svetnikom, ki je tudi predsednik uprave Kmetijske zadruge Sloga Kranj. Potrdil nam je, da je žival napadla otroka.
 

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja