NEVERJETNO, KAJ POČNETA

FOTO: Obtožena za smrt male Arine kršita prepoved

Objavljeno: 17.07.2017 12:16Posodobljeno: 17.07.2017 12:18

Sanda in njen Mirzan sta našla kanale za komuniciranje.

JESENICE – Čeprav so nekateri optimistično napovedovali, da se bo sojenje Sandi Alibabić in Mirzanu Jakupiju z Jesenic, ki sta lani po hudem trpljenju in mučenju v smrt pahnila še ne triletno Arino Kardašević, končalo pred sodnimi počitnicami, pa se to ni zgodilo.

Potrebni so dodatni prevodi, postavljena pa bo še ena izvedenska komisija. Ob tokratni obravnavi je bilo najzanimivejše v trenutku, ko se je odkrilo, da sta obtožena našla kanale za kršenje sodne prepovedi medsebojnega komuniciranja, za kar so zagrožene ostre sankcije. Hkrati se je Alibabićeva odločila za ponoven apel sodišču za milejšo sankcijo pripora.

Opaziti je, da sta oba obtožena spoznala, da se približuje trenutek, ko bodo na vrsti sklepne besede, zato se med njima že krešejo sicer tihe, a opazne iskre obtoževanja. Kdaj bo med njima dokončno počilo in kdo bo prvi povedal iskreno resnico o dogajanju v tesnem in temnem stanovanju na Slovenskem Javorniku, kjer so reševalci lani 2. julija naleteli na trpinčeno dekletce, ni moč napovedati. Morda se bo zgodilo že 14. avgusta, ko je napovedana nova etapa sojenja.

Kako si obtožena pišeta in kaj želi Sanda Alibabić, ki je bila na sodišču poletno urejena, si preberite v jutrišnji tiskani izdaji.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja