KDO GA JE ZABODEL?

FOTO: Maria pokopali, prijatelje sledi vodijo na Celjsko

Objavljeno: 13.01.2018 07:30Posodobljeno: 13.01.2018 08:04

Na mariborski Dobravi pokopali Maria Krnjića, ki so ga zabodli v nedeljo. Policija išče storilca, v lov so se podali tudi prijatelji nesrečnega 25-letnika.

MARIBOR – Na dobravsko pokopališče se je včeraj ob 12.45 zgrnila večstoglava množica prijateljev, znancev in sorodnikov, ki so na zadnjo pot pospremili 25-letnega Maria KrnjićaKrnjo, kot so ga klicali, je umrl zaradi poškodb nedeljskega pretepa in napada: razrezana arterija in črevesje sta bili prehudi poškodbi, mladeničevo telo menda tudi ni dobro sprejemalo tuje krvi, zato naj bi odpovedali vitalni telesni organi. Nesrečnega Maria so položili v družinski grob. »Mario, vemo, da se nekoč spet srečamo!« so mu ob zadnjem slovesu sporočili najbližji. Med njimi tudi Marijev brat Marjan Krnjič, modni oblikovalec, ki se s svojo blagovno znamko MK exclusive prebija v Londonu.

Krnjo je med številnimi mariborskimi znanci in prijatelji zaradi svojega pozitivnega karakterja slovel kot človek, ki je vedno priskočil na pomoč. »Mario, ljudina, počivaj v miru,« je denimo zapisal brat možakarja, ki ga je Krnjo pred mesecem dni rešil podhladitve tako, da ga je naložil v taksi in vozniku plačal pot.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja