VLOMILCI

Dolenjska: tako so vlamljali v minulih dneh

Objavljeno: 14.11.2017 17:00Posodobljeno: 14.11.2017 17:00

Škoda, ki so jo naredili, je ponekod res velika.

NOVO MESTO – Minuli vikend so imeli policisti PU Novo mesto precej dela z nepridipravi. Na dveh deloviščih v Novem mestu so med 9. in 11. novembrom neznanci vlomili v gradbiščna zabojnika in odtujili dve vibracijski plošči, agregat in posodo z gorivom. Povzročili so za okoli 17.000 evrov škode.

V četrtek ali petek je v Črnomlju nekdo skozi odprto okno vstopil v stanovanjsko hišo in odtujil 300 evrov. V Sevnici pa je v soboto popoldne neznanec skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil dokumente in zlat nakit.

Na parkirnem prostoru v okolici Dolenjskih Toplic je v nedeljo nekdo razbil steklo na vratih avtomobila in odtujil nahrbtnik in torbico z dokumenti, bančnimi karticami, ključi in dvema  mobilnima telefonoma. Lastnika je oškodoval za 2500 evrov.

V Cerkljah ob Krki je med četrtkom in soboto nekdo skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil denar in zlat nakit. Škode je za okoli 5000 evrov.

V Dešeči vasi je med soboto in nedeljo nekdo vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo in odtujil kotno brusilko, električne vodnike, samokolnico in vijake. Lastnika je oškodoval za 1500 evrov.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja