ŽALOSTNO

Deset dni se je zaman borila za življenje

Objavljeno: 21.04.2017 09:09Posodobljeno: 21.04.2017 09:09

Nesreča se je zgodila 9. aprila, udeleženka je zdaj umrla v bolnišnici.

VIŠNJA GORA – Slovenske ceste so zahtevale novo življenje. Za posledicami prometne nesreče je v ljubljanskem kliničnem centru v sredo popoldne umrla udeleženka nesreče, ki se je 9. aprila zgodila na avtocesti na višnjegorskem klancu.

Poleg 81-letnice, ki je zdaj umrla, so se v nesreči poškodovali še trije udeleženci. Policija je ugotovila, da je 52-letni voznik osebnega avtomobila opel corsa vozil iz smeri Višnje Gore proti Grosupljemu po skrajno levem prometnem pasu desnosmernega vozišča avtoceste. Ko je z vozilom pripeljal do predela vozišča, ki poteka v blagem desnem ovinku po klancu navzgor, ni vozil po sredini prometnega pasu in je zapeljal levo na makadamsko bankino ob levem robu vozišča. Vozilo je nato zaneslo v levo prek travnate površine, kjer je trčilo v skalnato brežino. Po trčenju je nekaj metrov drselo, potem pa trčilo v kup zemlje, kjer ga je odbilo naprej in je obstalo na levem prometnem pasu.

V vozilu so bile poleg voznika še tri potnice (stare 29, 50 in 81 let), zdaj pa so policiste obvestili, da je 81-letnica za posledicami poškodb umrla.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja