SOJENJE

Arinino kri našli na odeji in ležišču

Objavljeno: 21.04.2017 10:53

Na sojenju zaradi smrti male deklice obtožena zajokala ob ogledu fotografij. Nekdo od njiju obiskal tudi spletno stran Kako ukrepati ob poškodbi glave.

KRANJ – »Zakaj se je danes Jakupi jokal?« se je vprašal Senad Kardašević, ki ob obravnavah sedi pred sodiščem v Kranju, zagotovo pa bo kmalu stopil v isto sodno dvorano, kjer sedita Mirzan Jakupi in njegova nekdanja partnerica Sanda Alibabić, ki je Senadu rodila štiri deklice. Najmlajšo, Arino, so še ne triletno lani položili v prerani grob. Usodne so bile poškodbe glave, med obdukcijo so na telesu deklice našteli še več hudih ran. 
»Je mar končno spoznal, kakšno grozodejstvo je storil, in zdaj toči solze? Psihopat! Kaj ko bi se nekdo znesel nad njegovima sinovoma, njemu ubil otroka?« Nato nam Senad pokaže fotografijo, ki je lani šokirala slovensko javnost: »Naj se nikomur ne zgodi, kot se je meni in moji družini! Svoji deklici sem na smrtni postelji v ljubljanskem kliničnem centru dal poslednji poljub, nato sem jo čez par dni moral položiti v zemljo. Jakupija, psihopata in morilca, bom nekoč res počakal in ga po svoje povprašal, zakaj je to naredil moji Arini. Privoščim mu največjo kazen, kar jo lahko dobi. Namesto da bi zaščitil nemočno bitje, se je izživljal nad mojo Arino in ji nato vzel življenje.«

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja