NAKUP, DA TE KAP

Paparaci ponoreli: Kardashianova po popuste kar v prosojni majčki

Objavljeno: 13.08.2017 15:56Posodobljeno: 13.08.2017 15:57

Zvezdnica družinskega resničnostnega šova Kim je nakupovala s sestro Kendall. Starleti sta bili med zapravljanjem ves čas v varstvu telesnih stražarjev.

Kadar beseda nanese na Kim Kardashian, se vedno dvigne veliko prahu. Najsi gre za kakšno nesrečno izjavo, gole fotografije ali javno razkazovanje slabega okusa, ostaja najbolj hvaležna stranka tabloidov. V bujni starleti se združujejo bogatunsko zaledje, ljubezenska razmerja z zvezdniki, lepotni popravki, domači pornografski posnetek in celo roparska izkušnja iz Pariza, ko so ji ukradli dragocen nakit, ki ga je pred tem ponosno razkazovala po družabnih omrežjih.

Po krajšem premoru se je 36-letna zvezdnica družinskega resničnostnega šova spet pojavila na naslovnicah rumenega tiska. Sredi tedna je newyorške fotografe razveselila s prosojno majico, ki jo je nosila med nakupovalno odpravo v četrt East Village. Tako se je njeno razgaljeno oprsje ponovno pojavilo v tisku in preplavilo svet. Že res, da smo sredi poletja in je pošteno vroče, a vendar je bila njena oprava malce preveč drzna za okus slehernika. Za dobro mero si je oblekla še kratke hlače v vojaški maskirni barvi, kar ni tako zelo imenitno, kot si je starleta predstavljala. Je pa zato njena polt še vedno popolna in enakomerno zagorela. Najspretnejši opazovalci so opozorili, da žena raperja Kanyjeja Westa ni imela nanešenih nobenih ličil, kar sploh ne drži, le veliko manj jih je imela kot sicer. S seboj je imela še bolj veličasten modni dodatek – mlajšo sestro Kendall Jenner, ki je vrhunski model in manekenka, po postavi pa njeno popolno nasprotje. Kendall je dolgonoga in malone anoreksično suha lepotica z izbranim okusom za oblačila in manj osladno medijsko podobo. Oblečena je bila v prikupno obleko z rožicami. Tudi ta oprava je bila zelo zapeljiva, a vendar je skoraj zbledela ob prisotnosti sestrinih oblin.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.« 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja