SEKSI

Zgrožena nad slogom spajsic

Objavljeno: 20.11.2017 16:09Posodobljeno: 20.11.2017 16:09

Victoria Beckham je popljuvala ličila in obleke skupine Spice Girls. Povedala je, da se ni tako oblačila ne prej ne pozneje

Kot članica dekliške skupine Spice Girls se je oblačila poudarjeno seksi – v ozke oprijete obleke, ki so segale komaj do zgornje polovice stegen, in z dekolteji, ki vsekakor niso bili do vratu zapeti. Danes Victoria Beckham viha nos nad svojo nekdanjo garderobo in zatrjuje, da česa takšnega ne bi oblekla ne pred sodelovanjem v skupini, ne pozneje.

Modni grehi

Zvezdnica je svoj odnos do oblek, ki jih je nosila v devetdesetih, razkrila za decembrsko številko revije Vogue. Novinarju slovite modne revije je razkrila, da se je kot najstnica oblačila bolj plaho in da je t. i. nespodobna oblačila začela nositi šele, ko se je pridružila skupini. Povedala je še, da ji njena mama Jackie nikoli ne bi dovolila obleči nekaterih kombinacij, ki jih je nosila kot spajsica. »Sem imela trajno, ki je bila rahlo neokusna? Sem. Sem nosila čudne kavbojke? Sem,« se je modnih grehov izpovedala 43-letnica, ki pa krivde za takratne modne polomije ne pripisuje sebi. »Sem bila kdaj videti neprimerno? Nikoli pred Spice Girls. Moja mama mi nikoli ne bi dovolila iti ven tako oblečena,« zatrjuje mama štirih. Ko je skupina razpadla, je Beckhamova postala vidna modna oblikovalka, zgradila si je tudi uspešen modni imperij.

Victoria je še povedala, da so vse članice, ona in Mel C, Mel B, Geri Horner in Emma Bunton, spominjale na transvestite, saj so nosile debele plasti ličil, kot naravnost odvraten pa je opisala njihov videz na podelitvi glasbenih nagrad American Music Awards leta 1998. »Na obrazu smo imele toliko ličil, da je to prav neverjetno. Ko gledam stare fotografije, si rečem, vau, plastenje ličil smo popeljale na čisto novo raven,« zmajuje. A čeprav priznava, da se ob nekaterih modnih kombinacijah iz časov skupine kar naježi, so ji nekatere kljub temu ostale v lepem spominu. Kot svoj najljubši videz iz tistega obdobja navaja kombinacijo, ki jo je nosila v videu Goodbye – zelo kratke lase in naraven make up.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja