V PRIČAKOVANJU

Vsi so prepričani: oskar DiCapriu

Objavljeno: 26.02.2016 08:31Posodobljeno: 26.02.2016 08:31

Zabave v čast pričakovani Leonardovi zmagi na oskarjih že v pripravi. Slavje ne samo v Londonu, Barceloni, Madridu, Dublinu, ampak tudi na FB.

  • Številni oboževalci že pripravljajo zabavo v čast morebitnemu zmagovalcu.
  • Kate že ima svojega, zdaj ga privošči še najboljšemu prijatelju.
Povezane vsebine

Nedelja se nezadržno približuje, svet nestrpno pričakuje, ali bo Leonardo DiCaprio končno slavil zmago svoje kariere. Spomnimo, zvezdnik je veliki favorit za oskarja za glavno vlogo v biografski drami Povratnik, da bo zlati kipec tokrat v roke prejel prav on, so prepričani številni oboževalci po svetu.

In ker niti najmanj ne dvomijo, da bo njihov ljubljenec številka ena v razkošni losangeleški dvorani Dolby Theatre, je že vse nared za veliko javno slavje. V Londonu, denimo, se bo ob Leonardovi zmagi najmanj 9000 oboževalcev zbralo na Leicester Squaru in žuralo do ponedeljkovih jutranjih ur, vodstvo tamkajšnjega kinematografa The Odeon pa je ob tej priložnosti priljubljenemu nominirancu v čast svojo dvorano za en večer preimenovalo v The Leodeon. Zabave glavnemu igralcu iz Povratnika v čast pripravljajo tudi Barceloni, Madridu in Dublinu, kdor se ne bo mogel poveseliti na ulicah katerega od naštetih mest, pa se bo lahko pridružil slavju na posebni strani na facebooku.

Spomnimo, o Leonardovi zmagi ne dvomi niti oskarjevka Kate Winslet, tudi letošnja nominiranka za stransko vlogo v biografiji o Stevu Jobsu, sicer pa Leonardova najboljša prijateljica. Dih jemajočo 25-letno kariero, v kateri ni manjkalo osupljivih projektov in laskavih nominacij, bi vsekakor moral kronati z najprestižnejšo nagrado v filmski industriji, Kate je tako prepričana, da mu letos kipec ne uide. Prav zato se ne bo pridružila bojkotu razkošne podelitve, o katerem smo že poročali, saj ne bi za nič na svetu zamudila prijateljeve velike in pošteno zaslužene zmage, je še pribila. Še spomnimo, za oskarja za glavno vlogo se bo Leonardo spopadel z lanskim zmagovalcem Eddiejem Redmaynom, Bryanom Cranstonom, Mattom Damonom in Michaelom Fassbenderjem