VRNITEV

Vsa dekleta na pomoč ovdoveli nosečnici

Objavljeno: 06.08.2015 19:27Posodobljeno: 06.08.2015 19:27

Tudi ekipa Polnejše hiše se med snemanjem novih epizod izjemno zabava.

Ne le na zaslonu, tudi na drugi strani kamer se počutijo kot družina! Polnejša hiša, nadaljevanje priljubljene nanizanke iz 80. in 90. let, bo kmalu na sporedu z novimi zabavnimi epizodami, a z dobro staro zasedbo.

Da so v vseh letih od konca snemanja Polne hiše obdržali tesne prijateljske stike, je občutila predvsem Lori Loughlin, ki upodablja teto Becky: igralka je nedavno praznovala 51. rojstni dan, prijatelji pa so jo kar v studiu, ker zvezdnica niti na osebni praznik ne zanemarja dela, presenetili z darovi in cvetjem. Čestitke so seveda, ker časi tako velevajo, deževale tudi prek družabnih omrežij, najbolj pa so jo razveselili njeni najljubši fantje: Bob Saget, ki ima spet vlogo Dannyja Tannerja, Dave Coulier (stric Joey) in John Stamos, ki igra njenega moža Jesseja. Tudi Lori se je prek instagrama pohvalila s skupno čestitko, ki so jo podpisali vsi člani priljubljene ekipe oziroma – družine.

Kot smo že poročali, bodo v Polnejši hiši sodelovali vsi razen dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen, ki sta upodabljali najmlajšo Michelle. V središču novih zapletov bo najstarejša hči D. J. Tanner-Fuller (Candace Camerone Bure), veterinarka, ki je noseča in je nedavno ovdovela. Stephanie (Jodie Sweetin) je zrasla v glasbenico, bodo izvedeli gledalci, prijateljica Kimmy Gibbler (Andrea Barber) pa je mati samohranilka, ki vzgaja uporniško najstnico Ramono. Vsa dekleta se naselijo pod isto streho, da bi D. J. pomagale pri vzgoji 12-letnega sina J. D. in sedemletnega Maxa ter pri pripravah na prihod tretjega otroka.