SCENA

Vroči šef hladno odslovil varuško

Objavljeno: 04.03.2016 16:59Posodobljeno: 04.03.2016 17:00

Eva Amurri Martino, hči oskarjevke Susan Sarandon, nima sreče z varuškami.

Drzna varuška ji je hotela speljati moža, je bralcem svojega bloga zaupala besna Eva Amurri Martino, igralka, sicer bolj znana kot hči oskarjevke Susan Sarandon.

Kylom sta poročena že šest let in nima nikakršnega razloga, da bi dvomila o njegovi predanosti in zvestobi, ampak mlada dekleta so lahko zelo prebrisana in neomajna, zato je vztrajala, da mož razuzdanko odpusti. Da ima varuška nespodobne namene, sta Eva in Kyle izvedela povsem naključno: dekle je namreč svojemu delodajalcu poslala sporočilo, ki je bilo – na prvi pogled – očitno namenjeno prijateljici. In pisalo je o tem, češ, kako ima vročega šefa, ki bi ga zelo rada spravila med rjuhe in si ga tam povsem prilastila (uporabila je izjemno vulgarni besednjak), a se boji, da okrogle Južnoameričanke niso po njegovem okusu. Kyle je ostal odprtih ust, ko je prebral milo rečeno sporne vrstice, ki pa jim opravičilo, češ da gre za pomoto, ni sledilo. Športni komentator se je o zadevi odkrito pogovoril z ženo, ta pa je kaj kmalu spoznala, da je varuška sporočilo namerno poslala prav njenemu možu: da bi prebila led in odprla vrata morebitnemu razmerju!

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije