NEPRIČAKOVANO

VIDEO: Šok: umrl je Ekrem Jevrić

Objavljeno: 04.03.2016 16:48Posodobljeno: 04.03.2016 16:58

Šel je na delo in umrl. Zdravniki mu niso mogli pomagati.

Odjeknila je nepričakovana novica: danes je v New Yorku umrl Ekrem Jevrić. Jevrić se je zjutraj odpravil na delo v New Yorku, kjer živi z družino. Ko se je usedel v avto, je doživel močan srčni napad. Ko so do njega prispeli zdravniki, je bilo zanj že prepozno.

»Okoli petih zjutraj se je odpravil na delo. Vstopil je v avto in v avtu umrl. Niti vžgal ga ni,« je v solzah dejala njegova žena Igbala. Informacijo o Ekremovi smrti so potrdili tudi njegovi menedžerji v ZDA, še poroča Alo. Ekrem se je rodil 25. oktobra 1961 v Črni gori. Poročil se je leta 1985 in je imel z ženo Igbalo štiri sinove. 

Jevrić se je proslavil s hitom Kuća pos'o, ki je na voutubu zabeležil več kot 13 milijonov ogledov, pogosto pa ga je bilo slišati tudi v Sloveniji. Ekrem je bil tudi večkraten udeleženec resničnostnih šovov. V šovih se je za prepoznavnost trudil z ekscesnim vedenjem. Ker je šel v svojih izzivanjih predaleč, mu je žena zagrozila z ločitvijo, vendar sta se kmalu pomirila.

Preden je postal slaven, je delal kot taksist in fizični delavec. med drugim pa je sodeloval tudi v snemanju za modno znamko Dolce & Gabbana in igral vlogo krojača. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije