UJELI SMO

VIDEO: Razkrivamo, kje v Sloveniji Rusi snemajo resničnostni šov

Objavljeno: 18.02.2016 13:02Posodobljeno: 18.02.2016 13:02

Parček si je izbral Slovenijo za nepozabno poroko. Preverite, kaj se je dogajalo.

Ni skrivnost, da so resničnostni šovi zelo gledani tudi drugod po svetu. Vse več se jih snema v Sloveniji, manj pa jih je, ki bi bili posneti v Sloveniji. So pa Slovenijo v ta namen našli Rusi, na kar nas je opozoril naš bralec Robert.

Preverili smo in ugotovili, da je moskovska televizijska hiša Slovenijo izbrala kot eno od držav za snemanje resničnostnega šova z naslovom Zhanna Pozheni (Žana poroči). V središču posamezne oddaje je par, ki se želi poročiti, televizijska hiša pa jima omogoči sanjsko poroko na bolj ali manj eksotičnih lokacijah po svetu, ampak ne gre brez ovir.  

Oddajo vodi priljubljena ruska TV-voditeljica Žana Badojeva, ki je v Sloveniji spremljala poroko Saše in Arine, ki sta se odločila, da je dežela zmajev, viteških iger, gostih gozdov, jezer in edinstvenih običajev najprimernejša za nepozabno poroko, je zapisano ob oddaji. Da bi si prislužila poroko, pa parček čaka precej adrenalinskih preizkušenj, ki jih pripravi voditeljica.  

In kje vse so Rusi snemali? Na letališču so zanje zaplesali otroci v narodnih nošah, sprehodili so se po Ljubljani in Bledu, kjer se je Saša med drugim prelevil v kočijaža, raziskovali pa so tudi Postojnsko jamo. Parček je doživel tudi nekaj adrenalinskih izkušenj in se preizkusil v kmečkih opravilih.