ZMEDA

Varuška razdrla zakon, zdaj pričakuje otroka

Objavljeno: 09.03.2016 08:43Posodobljeno: 09.03.2016 08:43

Zakon Gwen Stefani in Gavina Rossdala je propadel, ker jo je ta prevaral z varuško.

Zakon Gwen Stefani in Gavina Rossdala je lani polnil naslovnice verjetno vseh svetovnih tabloidov, ko je privrelo na plan, da se je pevkin mož prav klišejsko zapletel z varuško njunih otrok. Z Mindy Mann, ki je svojo zvezdniško delodajalko očitno tako kovala v zvezde, da si je želela tudi sama postati zvezdnica in se polastiti pevkinega življenja. Korak za korakom se je spreminjala v kopijo Gwen – posnemala njen slog oblačenja, si podobno urejala pričesko in nanašala ličila, nato pa je po štirih letih skrbi za pevkine malčke leta 2012 skočila še v posteljo z njenim možem. In tako učinkovito, z enim samim udarcem končala 13-letni zakon. A čeprav se je s podpisom ločitvenih papirjev prepovedana strast morda ohladila in je Mindy domnevno zajadrala v objem drugega, sta s prevarantskim Rossdalom vseeno ostala v stikih. Zdaj pa je v njenem trebuhu začelo rasti novo življenje. Vprašanje je le, kdo je oče, kar je verjetno edini podatek, ki ga Mannova ne želi razkriti.

Učitelj deskanja na snegu Spencer Gutcheon je minulo jesen, ko so glasno odmevale govorice o škandalozni aferi, na svojem profilu na facebooku profilu naznanil, da je v romantičnem razmerju z Mindy. Tega ni Avstralka nikdar ne potrdila ne ovrgla, voda na mlin tračarskih novinarjev je bilo le, da so ju videvali skupaj. A kot so Mindy ujeli v objektiv s Spencerjem, so jo videvali tudi z Gavinom, nazadnje še pred dobrim tednom dni. »Gwen je prepričana, da je to zgolj neslana poteza, s katero jo poskušata vznemiriti in zanetiti ljubosumje v njej. Ni ji namreč jasno, čemu sta tako očitna, vsem na očem s tem, da nista pretrgala stikov. Ustvarjata dramo, s katero ne želi imeti nobenega opravka,« je povedal vir.

Svojo plodnost je več kot dokazal. Ne le da so se mu v zakonu s Stefanijevo rodili sinovi Kingston, Zuma in Apollo, pač je test očetovstva pred 12 leti pokazal, da je tudi njegova kratka romanca z britansko modno oblikovalko Pearl Lowe obrodila sad, hčerko Daisy. Zaradi česar ni presenetljivo, da so se zdaj začela porajati ugibanja, ali ni morda tudi njegovo ljubimkanje z Mannovo pustilo večnih sledi. »Deček je! Teta čudovitega fantka bom!« je po družabnih omrežjih spol prihajajočega dojenčka že razkrila Mindyjina sestra Nicole, bodoča mamica pa tudi že z vseh strani, družinskih in prijateljskih, prejema radostne čestitke. A si trebušček le zamišljeno gladi in molči o tem, kdo je oče. Gavin ali Spencer? In ali je s Spencerjem resnično v zvezi ali sta le prijatelja? Ali pa bo Rossdale čez čas doživel že videno in bo zamahnila z zahtevkom po testu očetovstva kot Lowova leta 2004.

sam prašam: pred 8 marcem!

Povezane vsebine