VRAČA SE

Umor znova na zaslonih

Objavljeno: 01.02.2016 16:45Posodobljeno: 01.02.2016 16:45

Na televizijo prihaja serija o odmevnem procesu proti O. J. Simpsonu.

Sage o umoru, ki je v sodne dvorane prvič v zgodovini povabil tudi televizijske kamere, še ni konec. Še kar nekajkrat bomo slišali napoved ljudstvo proti O. J. Simpsonu, kajti televizijska mreža FX bo predvajala serijo o odmevnem primeru.

Deset epizod bo zajelo sojenje za okrutna umora zvezdnikove nekdanje žene Nicole Brown in njenega prijatelja Ronalda Goldmana, zgodbo pa bodo pospremili resnični komentarji tistih, ki so povsem od blizu spremljali napeto dogajanje, tudi družina KardashianKris Jenner je bila dobra prijateljica umorjene matere dveh otrok, prepričana, da je Nicole vrsto let doživljala nasilje, ki se je nazadnje sprevrglo v krvavi obračun, njen bivši mož Robert pa razvpiti odvetnik, ki je celo obnovil svojo licenco, da bi lahko zagovarjal asa ameriškega nogometa in hollywoodskega igralca. Pri seriji ni sodelovala Tanya Brown, Nicolina sestra, češ da so se ustvarjalci neokusno preveč osredotočili na Simpsona in zanemarili žrtve ter njuni družini, dvome o ustreznosti vsebine pa je izrazil tudi Fred Goldman, Ronov oče, ki se boji, da bo javnost odslej verjela zgolj različici, ki jo bo prikazal FX.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.