SOČNO

Tega o Melanii še niste vedeli, razkrita tudi dejstva o seksu

Objavljeno: 12.03.2016 09:04

Novinarske ekipe iz ZDA raziskujejo tudi v Melanijinem rojstnem kraju, Sevnici.

Medtem ko v ZDA poteka boj za predsedniški stolček, novinarje zanima tudi preteklost morebitne bodoče prve dame Melanie Trump. Novinarske ekipe iz ZDA raziskujejo tudi v Melanijinem rojstnem kraju, Sevnici. 

O lepotici, rojeni leta 1970, in njeni zvezi z nepremičninskim mogotcem in s predsedniškim kandidatom Donaldom Trumpom se je našlo deset zanimivih podrobnosti. Marsikdo meni, da vam bo ob branju osme točke zmanjkalo sape.

Tu je deset sočnih razkritij:

1. Odločitev, da se ne pojavlja v moževi volilni kampanji, je njena. Sicer trdi, da se zelo zanima za politiko.

2. Atraktivna Slovenka že zdaj sina vzgaja, da bo šel po poti očeta. Barron, star 10 let, nosi drage obleke, igra golf in odreja dela podrejenim.

S sinom Barronom. Foto: Reuters

3. Melania se ne strinja vedno z Donaldovimi odločitvami. Včasih komentarje upošteva, kdaj pa ne.

4. Kljubuje stereotipu o neumnih manekenkah. Melania tekoče govori pet jezikov. Poleg slovenščine in angleščine še nemščino, francoščino in srbščino. 

5. Na njuni poroki je bila tudi Trumpova politična nasprotnica Hilary Clinton.

6. Melania je malo starejša od Donaldovih otrok iz prejšnjih zvez. Od sina Donalda mlajšega je starejša sedem let, od Erica 11 let, od Ivanke 13 let in od Tiffany 23 let.

7. Spoznala sta se na nekem sestanku, kjer je bil Donald s prejšnjo ženo. To dejstvo ga ni odvrnilo, da ne bi poskušal pridobiti njene telefonske številke. Kljub poskusom se Melania ni uklonila. Na koncu večera ji je Donald, v upanju na klic, zaupal več svojih številk.

8. Melania in Donald imata odlično spolno življenje. Kot se je pohvalil nepremičninski mogotec, seksata vsak dan, včasih tudi večkrat dnevno.

9. Sevničanka je Donaldova tretja žena. Prejšnji dve sta bili znana Ivana Trump in manekenka Marle Maples.

Donald z nekdanjo ženo Ivano. Foto: Reuters

10. Melania že dlje časa ni obiskala rodne Slovenije, jo pa zato njeni starši redno obiskujejo na njenem domu v New Yorku.

 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije