NA IBIZI

Starleti BB ušel sponzor, dolg je morala poravnati sama

Objavljeno: 23.01.2016 07:17Posodobljeno: 23.01.2016 07:17

S starejšim poslovnežem se je sprla, zato je pobral šila in kopita, za seboj pa pustil neporavnan račun.

»Plastična« starleta Soraja Vučelić, ki je lani popestrila dogajanje v slovenskem Big Brotherju, ki so ga snemali v srbski prestolnici, zadnje čase nima sreče. Potem ko so ji zažgali avtomobil in je zaradi tega pristala na tabletah, je pred kratkim doživela nov šok.

S prijateljico Saro Trajanović se je namreč odpravila na dopustovanje na Ibizo, kjer jima je družbo delal starejši gospod. Ta naj bi kril vse stroške potovanja, a je po prepiru s Sorajo pobral šila in kopita ter jo popihal domov, za seboj pa je pustil dolg v višini pet tisoč evrov. Srbska starleta, ki je pričakovala, da bo dolg poravnal njen starejši spremljevalec, je bila po poročanju Kurirja na Ibizi brez prebite pare, zato je morala za pomoč prositi prijatelje.

»Soraja in Sara sta bivali v enem od najbolj luksuznih hotelov na otoku. Imeli sta veliko zahtev tudi zunaj hotela, vse njune zabave, kosila in večerje pa je plačeval starejši poslovnež iz tujine. Ta bi moral plačati tudi stroške hotela, a ker sta se s Sorajo sprla, je nekega jutra zapustil hotel. Deklet o tem ni obvestil, svoje stroške pa je poravnal. Šele v recepciji sta dojeli, da sta v težavah,« pravi dobro obveščeni vir.

Povezane vsebine

Prijatelji ji niso pomagali

Prsata starleta naj bi bila zaradi dejanja svojega spremljevalca besna kot ris, a ji ni preostalo drugega, kot da je za pomoč prosila prijatelje, ki pa so bili za njene prošnje gluhi. »Soraja je klicala vse, ki jih pozna, toda brez uspeha. Poklicala je tudi svojega nekdanjega fanta, ki pa ji je zabrusil, naj račun plača tisti, ki jo je na potovanje odpeljal,« še pravi vir. Soraja je medtem za srbske medije izjavila, da je zgodba izmišljena in da nikoli ni imela neporavnanih dolgov ter da svoja potovanja plačuje sama.

»Ne morem verjeti tem zgodbam. Sem samostojna, nimam sponzorjev in se s takimi ljudmi ne družim. Nikoli v življenju nisem bila s starejšim moškim,« se brani starleta, ki zatrjuje, da že dolga leta sama služi svoj denar in tujega ne potrebuje.