OSTRA DEBATA

Srečnica Melania: Donald razkril, kaj skriva v hlačah

Objavljeno: 04.03.2016 09:55Posodobljeno: 04.03.2016 09:56

Nasprotnik je namignil na to, da ima Trump majhen spolni organ, nepremičninski mogotec se je odzval.

Četrtkovo soočenje republikancev v Detroitu je bilo precej pestro, predvsem pa ni razočaralo tistih, ki so pričakovali ostre prepire, skakanje v besedo, kričanje in žalitve. Najostrejši spopad je potekal med najslavnejšim slovenskim zetom Donaldom Trumpom in Marcom Rubiem. Ta je o Trumpu povedal, da ima majhne roke in »da se ve, kaj pravijo o moških z majhnimi dlanmi«.

Trump je iz tega sklepal, da Rubio namiguje na njegov spolni organ. »Zagotavljam vam, da tam ni nobenih težav,« je z nasmeškom na obrazu dejal Trump, po njegovem govoru pa so se v ameriških rumenih medijih pojavili napisi, da ima Trump velik penis.

Povezane vsebine

Slovenski zet je z izjavo nasmejal marsikoga, večinoma pa so odzivi komentatorjev na spletu negativni, saj pravijo, da ravno zaradi takšnih izjav njihovi otroci ne smejo spremljati republikanskih predsedniških soočenj. Čeprav so komentatorji razočarani nad besednim spopadom kandidatov, pa tega očitno ne moremo reči za Melanio. Če gre verjeti besedam njenega moža, potem nepremičninski mogotec ni bogato obdarjen le na bančnem računu ...