VIZIJE

Slavna pevka: Baba Vanga mi je napovedala slavo in poroko

Objavljeno: 19.01.2016 21:37Posodobljeno: 19.01.2016 21:37

Slepa jasnovidka ji je napovedala poroko s človekom v beli uniformi. In to se je res zgodilo ...

  • Baba Vanga
  • Lepa Brena
  • Slobodan Živojinović je nekdanji igralec tenisa.

Pevka Lepa Brena (55) pravi, da ji je slovita slepa jasnovidka Vanga napovedala slavo in poroko s človekom »v beli uniformi«. Pravi, da sprva ni mislila, da Vangine besede kar koli pomenijo. »Najprej mi je govorila o nekaterih podrobnostih iz mojega življenja, ampak sem se prepričevala, da to nič ne pomeni,« je zdaj po poročanju portala 24sata.hr povedala Lepa Brena. 

Ker ji je Vanga napovedala poroko s človekom v beli uniformi, je Brena sprva mislila, da jo čaka poroka z zdravnikom, s farmacevtom ali pekom. No, v resnici se je poročila s teniškim igralcem – ki je (kot je bilo nekdaj moderno) večino časa nosil bela športna oblačila. Kot je znano, je Brena že več kot četrt stoletja poročena s Slobodanom Bobom Živojinovićem.

Vanga ji je med srečanjem še dejala, da bo postala še bolj priljubljena, kot je bila v času njunega pogovora. In le nekaj let kasneje je imela Brena koncert na stadionu v bolgarski Sofiji, ko se je na oder spustila iz helikopterja. Bila je prva pevka, ki je na tem geografskem območju storila kaj podobnega. 

Napovedi Babe Vange še danes burijo domišljijo ljudi. Številni so prepričani, da se njene že davno izrečene vizije uresničujejo.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije