LJUBEZEN

Še zmeraj z Ronaldovo bivšo

Objavljeno: 04.02.2016 20:07Posodobljeno: 04.02.2016 20:10

Govorice ne držijo, Bradley in Irina sta še vedno do ušes zaljubljena. Zvezdnika z romantičnim sprehodom zanikala navedbe, da sta se razšla.

  • Dame, nič ne bo, Bradley je še vedno zapisan drugi!
  • Rusinja se odlično razume z Bradleyjevo mamo.

Zgolj lažni preplah, dekleta, Bradley Cooper je še vedno v objemu Irine Shayk! Potem ko so številni mediji poročali, češ da sta se hollywoodski zvezdnik in fotomodel razšla, in to zaradi njegove matere, sta zaljubljenca z romantičnim zimskim sprehodom po Manhattnu odločno zanikala govorice.

Z roko v roki sta potrdila, da njunega razmerja, ki bo kmalu zaokrožilo prvo obletnico, prav nič ne more omajati, pa tudi Bradleyjeva mama Gloria se prav nič ne vpleta v sinovo ljubezensko življenje – z Irino, s katero sta v odličnih odnosih, se razume zelo dobro, par pa naj bi jo povabil celo na skupne počitnice! Številne oboževalke 41-letnega igralca se tako lahko obrišejo pod nosom, njegovo srce torej še vedno pripada enajst let mlajši Rusinji, ki se je včasih grela v objemu Cristiana Ronalda. Tudi Cooper je bil v razmerju s številnimi slavnimi, denimo, poročen je bil z igralko Jennifer Esposito, resno se je sestajal še z dvema holivudarkama, Zoe Saldana in Renee Zellweger, nazadnje pa z britansko manekenko Suki Waterhouse.

Bradley, za katerim so številne premiere filma Joy, v katerem je znova združil moči z režiserjem Davidom O. Russllom ter prijateljema Jennifer Lawrence in Robertom De Nirom, trenutno snema znanstvenofantastično serijo na mreži CBS Odklenjen, ki temelji na istoimenskem filmu iz leta 2011, v katerem je glavno vlogo odigral Bradley, zvezdnik pa je tokrat prevzel stransko vlogo, in sicer senatorja Eddieja Morro. V karieri je pestro tudi pri Irini, ki je sklenila pogodbo za najnovejšo kampanjo pri kozmetičnem velikanu L'Oreal Paris. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije