KOSOVSKE KORENINE

Rita si želi veliko družino

Objavljeno: 25.11.2017 10:03Posodobljeno: 25.11.2017 10:03

V zgodnjih 20. letih je pevka dala zamrzniti svoja jajčeca. Če ne bo našla partnerja, je biološka ura ne bo presenetila.

Čakanje na pravega, s katerim bi si želela ustvariti družino, je lahko predolgotrajno in brez vsakršnega zagotovila. Pri tem te lahko povozi še čas, da je za otroke že prepozno. Zamrznitev jajčec pa ti na drugi strani omogoča, da vzameš usodo v svoje roke in lahko, ko to začutiš, postaneš mati, najsi imaš moškega ali ne. Tako očitno razmišlja vse več zvezdnic, saj so se za poseg odločile tudi Sofia Vergara, Olivia Munn, Maria Menounos, Fran Drescher, če je verjeti govoricam, tudi Jennifer Aniston, pridružila se jim je Rita Ora.

Pevka kosovskih korenin jih bo v nedeljo dopolnila 27. Torej je že blizu času, ko bo morala začeti misliti na naraščaj, vsaj če želi slediti dolgoletnim sanjam in jih uresničiti. »Že od malega sanjarim, da bom mama na začetku tridesetih,« je dejala in priznala, da ne želi le kupa otrok, ampak celoten paket. »Želim otroke, želim se poročiti, želim si vse!« In verjetno bi morala stvari počasi spraviti v tek. Kar bi znalo biti malce težje, saj v njenem ljubezenskem življenju že nekaj časa vlada suša. In trenutno naj niti ne bi čutila potrebe po novem ljubimcu. A mati bo prej ali slej postala, za kar naj bi poskrbela že pred leti.

Pri garderobi lepotička rada tvega z izzivalnimi krpicami in včasih nenavadnim izborom, kot se je zgodilo na sprehodu po rdeči preprogi letošnje podelitve evropskih glasbenih nagrad MTV, ko je prišla odeta zgolj v kopalni plašč in z brisačo, ovito okoli glave kot turban. A ko beseda nanese na njeno prihodnost, si želi varnosti, gotovosti. In materinstvo je vsekakor nekaj, s čimer ne želi kockati, zato je dala že na začetku 20. let zamrzniti svoja jajčeca. »Morda se je odzval hipohonder v meni. A ko me je moj osebni družinski zdravnik pobaral, ali bi razmislila o tem, je bila odločitev kot na dlani, saj hočem veliko družino. Morda bo kdo mislil, da sem nora, a to je moja zavarovalna polica.« In čeprav se zaveda, da je ta korak storila že precej mlada, Rita zagovarja odločitev, češ da je to storila v cvetu zdravja in da se ji s tem ni več treba beliti glave. »Precej mojih prijateljev, vrstnikov je, ko so se odločil za starševstvo, naletelo na težave. Imeli so precejšnje težave pri zanositvi.« To je ona zmanjšala na minimum. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja