VESELA NOVICA

Prav na rojstni dan izvedela, da bo zibala

Objavljeno: 14.03.2016 13:17Posodobljeno: 14.03.2016 13:18

Zvezdnika Jessica Biel in Justin Timberlake menda pričakujeta dvojčka.

Po začetnih opotekajočih se korakih na poti k zasnovanju družine, ko je Justina Timberlaka grabil strah pred odgovornostjo, ki jo prinese očetovstvo, da je morala njegova Jessica Biel pošteno udariti po mizi, sta lani vendar dočakala veliki dan. Na svet jima je pokukal mali Silas, ki je, kot bi mignil, postal središče vesolja mladih staršev. In očitno jima gresta previjanje ter hranjenje nebogljenega otročička tako dobro od rok, da sta se fantiču odločila podariti še bratca ali sestrico. Ali pa morda kar oba, saj naj bi Jessica – če je verjeti govoricam – pod srcem nosila dvojčka. »Novice še nista začela širiti, a šepet, da se približuje koncu prvega tromesečja, je vse glasnejši. Že kmalu bosta sporočila radostno novico,« je povedal vir.

Pred štirimi leti, ko jih je dopolnila 30, jo je biološka ura vse glasneje opominjala, da je pripravljena stopiti na pot materinstva. Kar pa ni bilo tako majhen zalogaj, kot si je morda zamišljala. Ne le da njen izbranec še ni bil pripravljen na tako pomembno in vseživljenjsko nalogo – vsaj ne kot Jessica –, ampak se je kaj kmalu izkazalo, da pogosto potrjevanje medsebojnih čustev s telesno ljubeznijo nujno ne obrodi tudi sadov, vsaj nemudoma ne, zato se je zvezdnica po pomoč menda zatekla celo k strokovnjaku za plodnost. A kot sta morala pošteno delati za prvorojenca, pri širjenju družine očitno nista naletela na tovrstne težave. Od rojstva Silasa ni namreč minilo niti eno leto, ko naj bi že začela pripravljati nove otroške sobice. Na začetku tega meseca, ko je na torti upihnila 34 svečk, je namreč dobila največje darilo doslej. Prav na svoj rojstni dan naj bi mlademu paru zdravnik potrdil novico, da bosta spet zibala. A ne le enega, ampak kar dva malčka hkrati. »Spola še ne poznata, a ideja, da bi dobila sina in hčerko, jima je več kot všeč,« razkriva vir.

Hormonsko nihanje

Ime si je sicer ustvarila v filmskih vodah, a je pravo poslanstvo očitno odkrila v materinstvu. »Čudovit je, poosebljena sreča,« je nedavno zaljubljeno šepetala o sinku in pridala, da četudi je biti mati najtežja služba na svetu, je hkrati izjemna, neopisljivo čudovita izkušnja. »Šele zdaj resnično cenim svojo mamo in sem ji neizmerno hvaležna. Kaj vse moraš namreč narediti za svojega otroka! To je čudovita odgovornost in največja radost hkrati!« V čemer pa se počuti kot riba v vodi in novoodkrito ljubezen je prevedla tudi v posel. Sedmo umetnost je namreč potisnila na stranski tir in odprla restavracijo. Malce drugačno od večine, saj ta vrata široko odpira družinam, tudi tistim z najmlajšimi. Ki se lahko, medtem ko starši jedo, zabavajo na igralih, v zunanji in notranji igralnici, da ne ušpičijo lumparije, pa so med osebjem kuharjev in natakarjev tudi varuške. Slednje bodo zdaj verjetno prišle prav tudi zvezdnici, da si bo malce oddahnila, saj naj bi se ji prvi znaki nosečnosti menda že dobro poznali. A ne zaobljen trebušček, ampak naj bi bila »vseskozi utrujena, napihnjena in razdražljiva. Samo sebe je označila kar za pretirano hormonsko.«